Araz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Benim Ram lerim 3g ddr2 ve ati radeon 4650 ddr2 1gb ekran kartı kullanıyorum ve ekran kartım bozuldu yenisini alıcam.Ve piyasada ddr3 ve ddr5 ekran kartları var.Bu kartlar benim makinemde çalışırmı? Ram ler ddr2 oldugu için sorun yaratırmı.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Bi sorun olmaz. Ekran kartının üstündeki ram ile anakart üzerindeki ramler arasında direkt bi bağlantı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 çalışır DARN! geç kaldım yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 "geçende bi ekran kartı gördüm vapor-x sanırım gdrr5 1800 dolar. ekran kartına bu kadar para verilir mi" dedi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 ddr3 ü anladıkta ddr5 ne? ayrıca ddr3 800mhz ve sonrası daha iyi performans verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 ram ile grafik ram farkli seyler. gddr3 4 5 den bahsederken ddr2 ddr3 standartlarini karistirmayin. ayrica ramin hizinin tek basina onemi yoktur, onu surecek islemcinin saat hizi onemlidir, ramde onemli olan sey access zamalari ve latency lerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar