Oymanq Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Oyman.141 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 [email protected] aveend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Spartacus 162 seckin_onen at hotmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vayapp Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ben en geç akşam 11'e kadar oynayabilirim. size uyuyosa eklersiniz yoksa kalsın =) [email protected] zero.179 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Yer kalmadı sanırım ama ben yine de yazayım Nocturnal ID:625 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Katılayım. Xunn ID: 443 Mail: thekarachsingstrue at hotmeyil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 bende istiyorum. id:ving Id no hatirlamadigimdan birinin numarama bakip soylemesi cok tatli olabilir keza oyuna ya patilerin evlerinden yada net cafeden giriyorum. Valla hatirlamiyorum lan 336 olabilir ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Senin 534. ...Biri gitti 15'i kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarinZ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Varım. Sephiroth 482 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 MarinZ said: Varım. Sephiroth 482 VARIM DİYOR !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Nick : Estriel ID : 887 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pROpRObe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 pROpRObe.370 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 blizzin essekligi yuzunden ben katilamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 LM said: [email protected] aveend ID:414 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 aquila said: blizzin essekligi yuzunden ben katilamiyorum. Hayda umarık yakın zamanda sorunun çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 us-eu ayrimi kalktigi zaman cozulucek isallah. scde wc3te filan yok muydu, server seciyodun filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 16 kişilik listeyi tamamladık arkadaşlar. davet hakkımdan 2 tanesini darvin ve e-panda için kullandım. sonraki 2 kişi gene buradaki kayıt sırasına göre yazıldı. cuma gününü beklemekten başka yapacağımız birşey kalmadı. sonradan adını yazdıran arkadaşları yedek olarak kaydediyorum. eğer turnuva saati gelmeyen olursa onlara bnetten ulaşmaya çalışacağım. @aquila: bu turnuvadan geçti artık ama sonrakine katılmak istersen, emanet hesap buluruz. umutsuzluğa kapılma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 ehah gerek yok ya, zaten anca ogrenirim oyunu, siz oynasin, ben manevi destek veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 manevi destel bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Stream veya Vod yapmayı düşünüyormusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Kuralar ne zaman çekiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 streami ben yapmaya gönüllüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 süper olur desu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Vallahi girebilmişim pek sevindim :D Challonge sayfası ne zaman kurulur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 kuraları perşembe günü çekeriz diye düşündüm. daha 1 hafta var, çıkan olur, gelen olur acelemiz yok diye. bi daha düşündüm, insanlar rakiplerinin oyununa çalışmak isteyebilir, turnuvaya kalite gelebilir. bugünlerde çok düşünüyorum demek ki. kuralar çekilmiştir arkadaşlar, ilk sayfadaki linkten eşleşmeleri görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar