Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Fenerium Alt Kenar - Fenerium Üst Kenar: Fenerium Alt Orta - Fenerium Üst Orta: Maraton Alt Kenar - Maraton Üst Kenar: bunlardan hangisi en iyi yer olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 maraton üst kenardan alınca ortaya oturabiliyor muyuz ya da? koltuk numarasına bakan birileri var mı görevli ya da ortayla kenarı birbirinden ayıran bir tel vs var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 altlarda tribünler arası geçiş yapamazsın kenarlardan. ortalarla arada bariyer ve güvenlik görevlileri var. ben fenerium üstte kenardayım. ama maçları ortada izliyorum. maraton üstte her yere geçebilirsin. fenerium üstü sadece basın tribünü ortadan ikiye böler, iki tarafın girişleri farklı olduğundan kendi bulunduğun kanatta serbestçe hareket edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 sana güvenip maraton üst kenar alıyorum o zaman, ortaya rahatça geçersin diyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 e mulgear facebook'tan blok blok onlar bi bloktan baskasına geçemiyosun yazmış? hanginiz doğru söylüyor bilare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 evet. bir köşeden diğer köşeye gidebilir misin tam bilmiyorum ama bulunduğun köşeye yakın olan 4 blokta rahat hareket edersin. atıyorum en köşe a'da olsun yerin, yanındaki b c ve d'ye net geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 hadi fenerliler nerdesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 neyse h'dan aldım ortaya yakın gayet. sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Lig Tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ne ligtv dayım? milli maça aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 bilet gösterip kaldırtma olayı çok olur yalnız özellikle maraton üstte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 bu sene yemez. 15 bin kombineli var. gayet atarlanın bilet soranlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 maraton üstte istediğin bloğa geçebiliyorsun.ama birisi gelip orası benim yerim kalk diyebilir.e blokta gfb olcak milli maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=UiPA9H8rr1s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 biletix sadece G blok yazıp üst mü alt mı yazmadığından üstten aldım zannederken alttan almışım meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 CthuLhu said: ne ligtv dayım? milli maça aldımntv :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar