Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Merhaba, işte wow oynamak için ekranı oldukça küçültüyorum ve sol alt köşeye alıyorum. Ancak içim rahat etmiyor. Biraz da opacity versem transparent olsa çok iyi olacak. Var mıdır bir yolu ? Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ahaha ekranına invisible shieldlardan al sadece senin baktığın açıdan görünsün ekran tek çözüm bu yok öle transperent falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Vardır illa ki bir program yükleyip de opacity si düşürülüyordur birkaç tane buldum da güzelini bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 solucem addonu da sonra cok seksi ui olcak herkes ekran yapcak :D bartender yapmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Ben komple WOW oyununun transparan görünmesinden bahsediyorum barlardan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 windows applicasyonlarından bahsediyosun yani. seçtiğin ekran opacitysini ayarlayabilmek istiyosun. bende istedim şimdi o programı ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Evet var bu tarz şeylerde tam istediğim gibisini bulamadım. Bir de taskbarda gösterme olayını da halledebilsem muhteşem olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 photographer said: windows applicasyonlarından bahsediyosun yani. seçtiğin ekran opacitysini ayarlayabilmek istiyosun. bende istedim şimdi o programı ha AHAHAH abi süper mesaj ya 2 cümle yazmışın böyle cevabın varmış gibi sonra şimdi istedim ha demişsin yarıldım bilemeidm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 patron görmesin aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 işte iş evde oyun daha güvenli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doonut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ulan ne goygoycu milletiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Bence kalem seklinde bir usb kamera al. Arkani gorecek sekilde yerlestir. Ekranin bir kosesine ufak bir pencere seklinde koy. Dikiz aynasi gibi arkani gorursun. Sonra bunu gelistirip, motion detection yapan bi programla modifiye edebilirsin. Hareket algilayinca hafiften Beep diye bi ses verir. Birde Auto it'le falan bir makro yaparsin, kalvyede bir tusa bastin mi herseyi kapatir. Patrona ters manyel vermek icinde ekranin background'unu wow'a benzer birsey yaparsin. Ekranin degistigini anlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 ben eski ofisteyken hunter lok'delar questini yapmıştım vanilla zamanı ahah bi an aklıma geldi ne rahatmışız lan şimdi tepemizde kamera var güvenlik bahanesi ile resmen gözetlenioz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doonut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 hunty said: Bence kalem seklinde bir usb kamera al. Arkani gorecek sekilde yerlestir. Ekranin bir kosesine ufak bir pencere seklinde koy. Dikiz aynasi gibi arkani gorursun. Sonra bunu gelistirip, motion detection yapan bi programla modifiye edebilirsin. Hareket algilayinca hafiften Beep diye bi ses verir. Birde Auto it'le falan bir makro yaparsin, kalvyede bir tusa bastin mi herseyi kapatir. Patrona ters manyel vermek icinde ekranin background'unu wow'a benzer birsey yaparsin. Ekranin degistigini anlamaz. goygoycunun kralıymışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar