gecko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 burda bizim bi dönerci var eskiden okulun yarısı ordan alırdı şimdi mezun olduk tabe almıyoruz eki eki küçük pide ekmeğine böyle salata + patates + tavuk + ketçap&mayonez gogogogo 1,5 lira verirdik 1 tane ile doymazdık tabe 2 tane alırdık 3 ederdi. ne kimse zehirlendi ne de beğenmeyen çıkmadı hani midesi sağlam zevk sahibi adamlarız bide bu yüzden 2-3 liradan aşağı yerlerde zehirlenme veya martı eti ile karşılaşma payı var bence, içeceği dışardan alın 4 liraya denk gelsin, 1 lira cebinizde kalsın, biriksin, 5 veya 6. siparişinizde yemek bedavaya gelsin. evet.
Cons Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 gecko said: küçük pide ekmeğine böyle salata + patates + tavuk + ketçap&mayonez gogogogo gecko said: hani midesi sağlam zevk sahibi adamlarız bide evet. hayır
fede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 o kadar olmuş mu lan. bu komboya en son 50 ykr vermiştim ben
gecko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Cons said: gecko said: küçük pide ekmeğine böyle salata + patates + tavuk + ketçap&mayonez gogogogo gecko said: hani midesi sağlam zevk sahibi adamlarız bide evet. hayır biz biliyoruz da mı yiyoruz?
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 samsun döner bakımından cok ucuz bi yer ya, cok güzel de sosları var. en kral et döneri 3.5'a yiyorsun.
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 reddiye said: donas 3.5 mu oldu? eyri leck bilmiyorumm.donas martı eti kullanıyor diyorlar,hayye :D en kral döneri iskenderun da yersiniz abicim dürüm tavuk döner,ayran 4.5 yanında tursu beles sınırsız :D
Seele Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 diyorum ya 5 lira banada pahali geldi.
Öne çıkan mesajlar