forçen Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Formatlarda uğraşmamak için wowu external hdd üzerine kurmuştum. formattan sonra wow klasörünü pcye kopyaladım sorunsuz oynuyorum. dün ptr installerını indirdim, setupla kurmadığım için wowu göremiyor. göstermenin bir yolu var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 şöyle yapsana wow'u install et sonra o kopyaladığın hdd'de ki dosyayı üstüne at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ben de öyle düşündümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 klasörün ismi mi değişik? Bir de ptr yüklemeden önce oyunun hangi klasörde diye soruyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Masticore said: şöyle yapsana wow'u install et sonra o kopyaladığın hdd'de ki dosyayı üstüne at o zaman bazı dosyalar out of date olcak. Rpr'de düzelmeyebilir. Uğraştırır. Wow.reg gibi bişey bul. Ya da direk wow'un içindeki rpr toolu aç. Registrysini yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 launcher veya exeyi run as admin. şeklinde aç, direk reglere atıyo kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar