Mithgor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 40 apm ile diamond'u zorluyorum ben de (: micro yap(a)mayan adama çok bile.. ):
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 mithgor itü'de okuyor muydun sen?
Moratio Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Ben de 60 APM le diamonddayım. Kesinlikle APM değil oyun bilgisi önemli.
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mithgor said: 40 apm ile diamond'u zorluyorum ben de (: micro yap(a)mayan adama çok bile.. ): abi 40 avarage apm ile micro yapılmaz ki :) hiç gereksiz tuş kullanmasan bile micro yapan playerin apm'si en az 80 olur. buna sağlam macro eklenince 100'ün üzerine çıkabiliyosun. spam yaparsan da bunların yanında 150 ve üzeri oluyo işte. gerisi ne kadar motora bağladıına bağlı.
huun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 smart apm kasın. 40 apm ile bile çok şeyler yapılabilir. ürkemyin apm'den bu kadar.
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 ki eski sc bw ye göre oyun aşiri kolayliklar sağlamiş kafadan w tuşu rahatlik lan
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 o kadar sc oynadım hala apm nin ne olduğunu bilmiyorum lol
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 APM'nin farkettiği nokta şu ki benim için, mesela bekleyerek apm için kasmadan oynadığımda oyun hızlandığında (unit sayısı artınca, exp almaya başlayınca vs.) ben yavaş kalıyorum. Yoksa zaten 30dklik bir oyunun ilk 10dksi 30 40 apm laylaylom oynanıyor ve herkes replaylerden dikkat etsin 40 50 apm aprx. olan birisi bile midgameden sonra 70 80 apmyi geçiyor, özellikle bol harras olan oyunlarda. APM'mi arttırmak bana başta yavaş başlayıp sonra oyuna adapte olamama sorunumu çözmekte yardımcı oldu gibi geliyor. Yoksa sabah dimaganın bi turnuva replayinde karşısındaki zerg 55 apmyle oynadı oyunun yarısında.
Mithgor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Silphatos said: mithgor itü'de okuyor muydun sen? bizzat kendisiyim. baska da mithgor yok zaten.
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 bende hiç kasmıyodum apm falan hiç ama dümdüz oynuyodum. sonra tuncaya sordum niye oyun başından bu kadar kasıyosun diye. elimi sıcak tutuyorum adapte oluyorum dedi. ogün bugündür durmamaya çalışıyorum hiç. hakikatende faydasını gördüm
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mithgor said: Silphatos said: mithgor itü'de okuyor muydun sen? bizzat kendisiyim. baska da mithgor yok zaten. hee bi ara senden kimya kitabı almıştım fi tarihinde, adını unuttum kusura bakma :D nicki nasıl hatırlıyorum oayrı tabii uheae
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 http://www.teamliquid.net/video/userstream.php?user=Response şu adamın stream'ini izleyin biraz. sayko mudur nedir. oyun boyu 300 apm kasıyo izlerken bişey anlamıyorum bir de ÇATA ÇATA TUKA ÇAKADA TAKA sesler geliyor klavyeyi dövüyor abi resmen.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 izledim ben o adami bir iki kere. cok bos apm kasiyor, arada bir de klavyeyi yere atmiscasina ses geliyor.
Desu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 BaaL said: http://www.teamliquid.net/video/userstream.php?user=Response şu adamın stream'ini izleyin biraz. sayko mudur nedir. oyun boyu 300 apm kasıyo izlerken bişey anlamıyorum bir de ÇATA ÇATA TUKA ÇAKADA TAKA sesler geliyor klavyeyi dövüyor abi resmen. hahahaha
Oymanq Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Abartılmış apm spam kadar boş bir iş yok. Sözüm meclisten dışarı 2v2'de 200apmli random müttefiklerim en vasat gold oyuncusu microsunu yapamazken kendini nada sanıp 200apm kasmaya devam etmesi beni çıldırtıyor.
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 O videoya baktım, garip bişey oynuyodu, bi yandan lingden probe kaçırıyor diğer yandan rush falan geliyor onu tutmaya çalışıyor. Nedir onun adı :P
parcali Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 apm falan boş ben bunlardan bi tane istiyom.. olesiye istiyom hemde en sevdiğim renk "terran mavisi" youtube videosu --> kotaku.com
Creus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 deadwoll said: O videoya baktım, garip bişey oynuyodu, bi yandan lingden probe kaçırıyor diğer yandan rush falan geliyor onu tutmaya çalışıyor. Nedir onun adı :P Multitasking Trainer
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Oynadığım son 15 oyundan 8i cheese, 7sini de kazandım zaten...
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 o çok güzel bir his ya. tutmayınca gg yazmadan çıkan insanlar.
Creus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Bu trainer çok eğlenceli tavsiye ederim multitasking denilen hakkını veriyo, işinize de yarar emin olun çünkü hakikaten otomatiğe bağlatıyo adamı. hele o sağ üstteki proberto yu kurtarıcam diye bir noktadan sonra mala dönüyosunuz =)
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Vingthor said: o çok güzel bir his ya. tutmayınca gg yazmadan çıkan insanlar. Yok 8 oyunu kaybettim xD Nedense cheese yapanlara karşı birşey yapamıyorum, hele bir tanesi direk spawning pool atmış, benim baseime 4 tane drone yollamış, creepimin üstüne spine crawler attı biriyle, ben de işçileri orayı kesmeye yollarken bir yere de 3 tane daha atmış, hatchery x2, spool diye opener yaptığım için de linglerim geç çıktı, crawlerlar işçilerimi kesti, adam da linglerle temizledi basei.
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 adam gibi recon yap. baktığın bir terslik var adamın basein de hemen yüklen savunmaya. zaten açiliştaki cheeseleri yemezsen rakip direk gg
Mithgor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Silphatos said: Mithgor said: Silphatos said: mithgor itü'de okuyor muydun sen? bizzat kendisiyim. baska da mithgor yok zaten. hee bi ara senden kimya kitabı almıştım fi tarihinde, adını unuttum kusura bakma :D nicki nasıl hatırlıyorum oayrı tabii uheae (: hatırladım. okuldayken de millet mithgor falan diye sesleniyodu bazen. forumdan tanışınca öyle oluyo tabi (:
Öne çıkan mesajlar