Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"ahaha az once oyle birsey oldu ki" topiki

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mithgor said:

40 apm ile diamond'u zorluyorum ben de (:
micro yap(a)mayan adama çok bile.. ):

abi 40 avarage apm ile micro yapılmaz ki :) hiç gereksiz tuş kullanmasan bile micro yapan playerin apm'si en az 80 olur. buna sağlam macro eklenince 100'ün üzerine çıkabiliyosun. spam yaparsan da bunların yanında 150 ve üzeri oluyo işte. gerisi ne kadar motora bağladıına bağlı.
Mesaj tarihi:
APM'nin farkettiği nokta şu ki benim için, mesela bekleyerek apm için kasmadan oynadığımda oyun hızlandığında (unit sayısı artınca, exp almaya başlayınca vs.) ben yavaş kalıyorum.

Yoksa zaten 30dklik bir oyunun ilk 10dksi 30 40 apm laylaylom oynanıyor ve herkes replaylerden dikkat etsin 40 50 apm aprx. olan birisi bile midgameden sonra 70 80 apmyi geçiyor, özellikle bol harras olan oyunlarda.

APM'mi arttırmak bana başta yavaş başlayıp sonra oyuna adapte olamama sorunumu çözmekte yardımcı oldu gibi geliyor. Yoksa sabah dimaganın bi turnuva replayinde karşısındaki zerg 55 apmyle oynadı oyunun yarısında.
Mesaj tarihi:
bende hiç kasmıyodum apm falan hiç ama dümdüz oynuyodum. sonra tuncaya sordum niye oyun başından bu kadar kasıyosun diye. elimi sıcak tutuyorum adapte oluyorum dedi. ogün bugündür durmamaya çalışıyorum hiç. hakikatende faydasını gördüm
Mesaj tarihi:
Mithgor said:

Silphatos said:

mithgor itü'de okuyor muydun sen?

bizzat kendisiyim.
baska da mithgor yok zaten.

hee bi ara senden kimya kitabı almıştım fi tarihinde, adını unuttum kusura bakma :D nicki nasıl hatırlıyorum oayrı tabii uheae
Mesaj tarihi:
http://www.teamliquid.net/video/userstream.php?user=Response

şu adamın stream'ini izleyin biraz.
sayko mudur nedir. oyun boyu 300 apm kasıyo izlerken bişey anlamıyorum bir de ÇATA ÇATA TUKA ÇAKADA TAKA sesler geliyor klavyeyi dövüyor abi resmen.
Mesaj tarihi:
BaaL said:

http://www.teamliquid.net/video/userstream.php?user=Response

şu adamın stream'ini izleyin biraz.
sayko mudur nedir. oyun boyu 300 apm kasıyo izlerken bişey anlamıyorum bir de ÇATA ÇATA TUKA ÇAKADA TAKA sesler geliyor klavyeyi dövüyor abi resmen.

hahahaha
Mesaj tarihi:
Abartılmış apm spam kadar boş bir iş yok. Sözüm meclisten dışarı 2v2'de 200apmli random müttefiklerim en vasat gold oyuncusu microsunu yapamazken kendini nada sanıp 200apm kasmaya devam etmesi beni çıldırtıyor.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

O videoya baktım, garip bişey oynuyodu, bi yandan lingden probe kaçırıyor diğer yandan rush falan geliyor onu tutmaya çalışıyor. Nedir onun adı :P

Multitasking Trainer
Mesaj tarihi:
Bu trainer çok eğlenceli tavsiye ederim multitasking denilen hakkını veriyo, işinize de yarar emin olun çünkü hakikaten otomatiğe bağlatıyo adamı. hele o sağ üstteki proberto yu kurtarıcam diye bir noktadan sonra mala dönüyosunuz =)
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

o çok güzel bir his ya. tutmayınca gg yazmadan çıkan insanlar.

Yok 8 oyunu kaybettim xD

Nedense cheese yapanlara karşı birşey yapamıyorum, hele bir tanesi direk spawning pool atmış, benim baseime 4 tane drone yollamış, creepimin üstüne spine crawler attı biriyle, ben de işçileri orayı kesmeye yollarken bir yere de 3 tane daha atmış, hatchery x2, spool diye opener yaptığım için de linglerim geç çıktı, crawlerlar işçilerimi kesti, adam da linglerle temizledi basei.
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

Mithgor said:

Silphatos said:

mithgor itü'de okuyor muydun sen?

bizzat kendisiyim.
baska da mithgor yok zaten.

hee bi ara senden kimya kitabı almıştım fi tarihinde, adını unuttum kusura bakma :D nicki nasıl hatırlıyorum oayrı tabii uheae

(: hatırladım.
okuldayken de millet mithgor falan diye sesleniyodu bazen. forumdan tanışınca öyle oluyo tabi (:
  • Yeni Oluştur...