_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 oyunun ilk 1-2 dakikası benim apm 3 falan. insanlar niye spam yapıp yükseltmeye çalışıyo anlamıyorum zaten.
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Longshanks said: abi 4wp i 4wp ile tutamadım yani zealota illa zealot mu basıcaz anasını satıyım. Photon mu yapsam napsam bunun illa vardır bi antisi bi de platinde oynuyorum 85 apm iyi mi? adam senden daha iyi yapmıştır 4gate'i. yoksa stalker ve sonra sentry çıktıysan rahat tutman lazım. scoutla ve eğer geç kalacağını sezersen cannon bas 1-2 tane yoksa tutamazsın.
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ya adam 4wp zealot yaptı ben 4wp stalker falan yaptım ondan yenildim ben de zealot bassaydım base e sokmazdım yani
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 İşte stalker zea'dan biraz daha sonra çıkıyo ve kitelayarak alabilmen lazım. 4gate yerine 2gate ile erken aggression göstermiş olabilir ki onu tutmak için hızlı zea şart evet :p
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 bundan sonra protossa stalker basmıcam zealot sonra immortal yaparım olur biter ya gerçi iyi kapayabilsem robotics yerine stargate atar bi void ray çıkar yerdim adamı da neyse ya.
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ikinci çıktıgım unit zergling rush dışında hep sentry oluyor benim. ve bildiğin saniye sayarak oynuyorum. 2-3 sentry çıktığında adamı resmen base'e sokmuyosun. o sırada tech çıkıyorum genelde bi kere atarsam base'den gg yazıp çıkıyolar
bakas Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Üssteki bi konu için lafım var, bildiğim kadarıyla ilk 160 saniye sanırım APMler average APMye alınmıyor. bwchart programında falan öyleydi hani.
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 hırsız polis gibi bi custom map var mı ? oynasak beraber zevkli olur
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ya tam adamı yendim oy oy diyorum, bi bakıyorum silver (ich bin platin) heves meves kalmadı ahah, yenince sevinemiyorum resmen
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 placementta döte bala yenip plataniuma cıkmıs tipler gelip 2v2 de wtf r u doin help me def u fuckin bronze noob diye msj atmıolarmı deliriyorum.... adam daha block yapmayı bilmiyo zerg girmiş icine pırt diye delikten, gelmiş bana help diyo gidene kadar herifin scvler öldü bile...... bide bugun 2v2 random yaparken yine hırbonun teki birşeyler yazıyor almandı sanırım... adama speak english yazdım herif oyundan cıktı :D
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 sen onu bırak yanımdaki adam 25 tane colossus yapti ve hepsini 3 bansheeye kaptırdı (cloak yok) wgate felan hicbisey yok adamda
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 o da iyiymiş, 2v2 karakteristik özelliği zaten sadece tek ünite basmak. gerçi bazen etkili oluyo da scout nerdeyse 0, salak salak seçimler yapıyolar.
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ya bidaha 1v1 dışında oynarsam allah belamı versin, 4v4 adam diyorki wall yapmadınız ondan geldiler ulan öküz herif 20 stalker gelmiş adam, senin 1 tane siege tankın var. Sonra diyor wall yoktu ondan noobz zoobz zart
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 boşuna dememişler nerde çokluk orda bokluk
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 oyuna 8v8 koysalar onu da oynayacaksiniz valla
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 arada bir iyi oluyor bence 1v1 fazla gerebiliyor bazen
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 4v4 zevkli 1 kişi standart 2 kişi pislik öteki de tech up yapıyo bizim değişik oluyor
bakas Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Az önce aldığım galibiyet yüzünden utandım kendimden. 2 stargate phoenix açılışıyla zergün tüm overlordlarını snipe ettim. Replay izlerken de farkettimki 45 drone 5 tane de queen götürmüşüm arada. Sanırım bir daha bir phoenixte 25 kill göremem biraz önce olduğu gibi.
Creus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Oh.. yani aslında görememen lazım abi. yani karşı tarafın sana göstertmemesi lazım =) ama sana da tebrik.
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 demin nickleri esra ve günay(güneşte olabilir tam hatırlamıyorum) olan bilmiyorum fakemi 2 kız/erkek üzdü beni
TheAlterRealm Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Longshanks said: bundan sonra protossa stalker basmıcam zealot sonra immortal yaparım olur biter ya gerçi iyi kapayabilsem robotics yerine stargate atar bi void ray çıkar yerdim adamı da neyse ya. zealot bastı sadece sende stalkerlar vardı nasıl alamadın yau azıcık kitelasan yeter cok bile degil keşke 4wp gelenler hep zeal bassa hatta
TheAlterRealm Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Sage said: Az önce lag spike yüzünden 40 marinei 6 banelinge kaybettim fmylife :/ karşındaki adam büyük ihtimal ereksiyon yaşamıştır ben yaşardım en azından :D
Sanguin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Bir kaç gün önce oyunun başında rakibin bana söylediği ilk cümle : "I am drunk, be nice." ok dedim sonra yendim.
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 TheAlterRealm said: Longshanks said: bundan sonra protossa stalker basmıcam zealot sonra immortal yaparım olur biter ya gerçi iyi kapayabilsem robotics yerine stargate atar bi void ray çıkar yerdim adamı da neyse ya. zealot bastı sadece sende stalkerlar vardı nasıl alamadın yau azıcık kitelasan yeter cok bile degil keşke 4wp gelenler hep zeal bassa hattakitelıyorum da adam kadar üretemiyorum sorun orda bi süre sonra benim 2 katım adamı oluyor haliyle stalker yetmiyor
Öne çıkan mesajlar