Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"ahaha az once oyle birsey oldu ki" topiki

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Longshanks said:

abi 4wp i 4wp ile tutamadım yani zealota illa zealot mu basıcaz anasını satıyım. Photon mu yapsam napsam bunun illa vardır bi antisi bi de platinde oynuyorum 85 apm iyi mi?

adam senden daha iyi yapmıştır 4gate'i. yoksa stalker ve sonra sentry çıktıysan rahat tutman lazım. scoutla ve eğer geç kalacağını sezersen cannon bas 1-2 tane yoksa tutamazsın.
Mesaj tarihi:
İşte stalker zea'dan biraz daha sonra çıkıyo ve kitelayarak alabilmen lazım. 4gate yerine 2gate ile erken aggression göstermiş olabilir ki onu tutmak için hızlı zea şart evet :p
Mesaj tarihi:
ikinci çıktıgım unit zergling rush dışında hep sentry oluyor benim. ve bildiğin saniye sayarak oynuyorum. 2-3 sentry çıktığında adamı resmen base'e sokmuyosun. o sırada tech çıkıyorum genelde bi kere atarsam base'den gg yazıp çıkıyolar
Mesaj tarihi:
Üssteki bi konu için lafım var, bildiğim kadarıyla ilk 160 saniye sanırım APMler average APMye alınmıyor. bwchart programında falan öyleydi hani.
Mesaj tarihi:
placementta döte bala yenip plataniuma cıkmıs tipler gelip 2v2 de wtf r u doin help me def u fuckin bronze noob diye msj atmıolarmı deliriyorum.... adam daha block yapmayı bilmiyo zerg girmiş icine pırt diye delikten, gelmiş bana help diyo gidene kadar herifin scvler öldü bile......

bide bugun 2v2 random yaparken yine hırbonun teki birşeyler yazıyor almandı sanırım... adama speak english yazdım herif oyundan cıktı :D
Mesaj tarihi:
ya bidaha 1v1 dışında oynarsam allah belamı versin, 4v4 adam diyorki wall yapmadınız ondan geldiler

ulan öküz herif 20 stalker gelmiş adam, senin 1 tane siege tankın var. Sonra diyor wall yoktu ondan noobz zoobz zart
Mesaj tarihi:
Az önce aldığım galibiyet yüzünden utandım kendimden. 2 stargate phoenix açılışıyla zergün tüm overlordlarını snipe ettim. Replay izlerken de farkettimki 45 drone 5 tane de queen götürmüşüm arada. Sanırım bir daha bir phoenixte 25 kill göremem biraz önce olduğu gibi.
Mesaj tarihi:
Longshanks said:

bundan sonra protossa stalker basmıcam zealot sonra immortal yaparım olur biter ya
gerçi iyi kapayabilsem robotics yerine stargate atar bi void ray çıkar yerdim adamı da neyse ya.

zealot bastı sadece sende stalkerlar vardı nasıl alamadın yau azıcık kitelasan yeter cok bile degil keşke 4wp gelenler hep zeal bassa hatta
Mesaj tarihi:
TheAlterRealm said:

Longshanks said:

bundan sonra protossa stalker basmıcam zealot sonra immortal yaparım olur biter ya
gerçi iyi kapayabilsem robotics yerine stargate atar bi void ray çıkar yerdim adamı da neyse ya.

zealot bastı sadece sende stalkerlar vardı nasıl alamadın yau azıcık kitelasan yeter cok bile degil keşke 4wp gelenler hep zeal bassa hatta
kitelıyorum da adam kadar üretemiyorum sorun orda bi süre sonra benim 2 katım adamı oluyor haliyle stalker yetmiyor
  • Yeni Oluştur...