Mithgor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 az önce terranla kapıştım 1v1. macroda ezdim 4wg falan. scoutta sıçtığım için; base'ine daldımğım sırada o da banshee ler ile benim base'e daldı. robotics yapmış olmama rağmen sakin davranıp observer çıkaramadım ya da çıkardığım observeri geri getirip stalkerlerin yarısını da geri çekip savunamadım base'i. onun base daha önce bitti ama işte cc'yi uçurdu köşeye bi yere. sonra da bansheeler ile oyunu yavaştan bitirdi. 3-4 tane banshee yedi valla oyunumu. bansheeleri base'de görünce anam nabacam diye bi paniğim vardı kameraya çeksen ogame'de klavyeyi kıran alman bebe gibi popüler olurdu :D hala silverdayım :(
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 bana olani anlatayim. Direk immortal'a gittim. Karsimda terran var. 2 immortalla puskurttum 2 kere macroda one gectim bende expand var adamda yok daha falan. Blink upgrade'i yapayim dedim daha onceden sansa kullanmisim. Gerizekali olduum icin observer sokmadan adam beyzine clifften blink atmaya calistim........ Ordu mordu kalmadi bende tabi gg.
bya Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 evet az önce sıkıcı bişey oldu. az önce dediysem geçen 1 buçuk saatlik dilimi kastediyorum. Terran olarak protoss a karşı pf rush yapayım dedim. adamın base e indim pf kurdum vs. ama bu arada bende repair yüzünden para ve beceriksizlik yüzünden de scv kalmadı. adamın nexus falan da yıkıldı tabi ve yerine yensiini de kuramadı. "you are being revealed" olayı. ama bir tane 2 hpsi kalmış stalkerı ve 7-8 de probu vardı. parası kalmadığı için başka bi yerde base de kuramadı. ben ise adamın revealed olmasını bekliyorum, sonra kazancağımı sanıyorum. olmadı öyle bişey(belli bi süre boyunca ana binası olmadığında yenilmesi lazım diye biliyodum ama olmadı anlamadım). neyse oyunu açık bırakıp gittim nasılsa cc mi yıkamaz diye. oyun 1 saat 14 dakika sürmüş. adam kalkanını şarj ede ede her seferinde 11 damage vuraraktan 1 saatte benim cc yi yıkmış. ardından ise gaza gelip "bye bye loser:)" dedikten sonra oyundan çıkmış(bunu da çok anlayamadım çünkü cc yıkıldıktan sonra bi 7-8 dakilka daha devam ediyo replay karşı taraf olmadan). yani ben kazanmışım oyunu. ama score screena uzun bi süre tıklamadığım için(çünkü maçı izliyodum içerde) sonuçta yenilmişim falan(yani öyle tahmin ediyorum). adam baya dalga geçti. evet hakettim
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 adam biyere assimilator felan atmıştır
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Score screene tıklamadığın için kaybetmezsin, adam denildiği gibi bir yerlere bina atmıştır. Sen de keşke command centerini havalandırıp kaçırsaydın. Geçen ben öyle yaptım 2.5 saatte falan pes etti adam.
tunca Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ahahhah ne lamer adamlarsınız lan sdflıjsd
screwy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 deadwoll said: Score screene tıklamadığın için kaybetmezsin, adam denildiği gibi bir yerlere bina atmıştır. Sen de keşke command centerini havalandırıp kaçırsaydın. Geçen ben öyle yaptım 2.5 saatte falan pes etti adam.planetary fortress kaldırılmaz
Mithgor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 oh be sonunda gold'a attı 8. sıradan.. bayram bitesiye platin olmam gerek :D
Mithgor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 gold'da 1. sıradayım bakalım ne zaman atıcak plat'a :D bu arada terranlara karşı rezalet oynuyorum. macroda oldukça iyiyim ama iş microya gelince... özellikle şu blink işini bi türlü beceremiyorum.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 gold'da birinci olman demek cok kisa surede atacak demek degil. ligde kacinci oldugun kac kere kazandiginla, hangi ligde oldugun ise kimlere karsi kazandiginla alakali. eger ust liglerden adamlara yeniliyor ama kendi liginden adamlari hep yeniyorsan ebediyen gold 1 olarak kalabilirsin =)
Mithgor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 platinlerle oynatıyo genelde. yeniyorum, yeniliyorum.. terranda çok sıkıntı yaşıyorum..
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 golda geri dönmek istiyorum yaa platin gold gelirdi, döverdim herkesi şimdi alayına diamond bi de iyi platin dövüyorlar be annem
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 ahaha ne garip lan low lvl da oyunlar öyle, "kaynım bana atladı" dermişsiniz gibi okuyorum. yok CC'i uçurmuş biri 2.5 saat beklemiş, yok biri 10 10 vurarak tek stalker'la pf yıkmış falan ahauh.
Mithgor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 okumakla olmaz al izle de öyle gül (: microda nasıl rezil olunurun cevabı. http://www.sc2replayed.com/replays/76432-1v1-terran-protoss-desert-oasis
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 abi 3ü, 4ü hatta zorlasam 5i bile anlarım da o stalkerları 6 sefer deneyip de nasıl blinkleyemedin yukarıya aklım almıyor :) güzel oyun ama (tu)
Sage Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 İkidir kesin kazancağım maçlardan düşüyorum ya off :(.
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 terranla çok pis ezdim birini bi yerim kalktı
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mithgor said: blinklesem oyun bitecek.. :( gölgeyi açmadan tepede kalan bölgelere blink atamazsın. obs filan çıkartıp gölgeyi açman gerekirdi öncelikle blink atabilmen için. bu arada adama nasıl kestirdin o kadar orduyu, bir avuç askere anlamadım. adamdan kaç kat fazla birim çıkarmışsın ama hepsini kesmiş :) stalker abanacağına 1 tane colossus bitirirdi o oyunu. adam emp attıkça stalkerin yarı canı gidiyor zaten
nevayeshirazi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 az önce oyunu bırakmaya karar verdim ama biliyorum yarın uyanınca yine başına oturucam.
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 zergler bu günlerde sürekli böyle rage quit modunda :p patch'e kadar dayanın.
nevayeshirazi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Sc1 geçmişim olmadığımdan bilemiyorum ama bu oyunda zerg oynamak en az 2 3 kat zor, salak toss yada terran oynamaktan. Bu nedenle bi patchle filan oyunun tam olarak oturacağını sanmıyorum.
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 zergün makrosu hep zordu sanırsam
Öne çıkan mesajlar