Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Rewendor said: imreniyorum size yahu, ne muhteşem hayatlarınız var ki şu hayattaki en büyük derdiniz sıkıntınız, internetin alakasız bir sitesinde tanımadığınız birisinin asla gerçekleştiremeyeceği bir şekilde size "ağzını kırarım" demesi, ki onun da size söylenip söylenmediği bile belirsiz. Kafaya taktığınız şeye bakın. bu forumda boyle seylere hic bir hal ve sart altinda (saka vs bile olsa) izin verilmezdi benim serzenisim bu yuzden. ayrica bilincli bir vatandas olarakta sanal reel ortamda hakkimi koruyorum, hayat tarzi, dolulugu/boslugu ile alakasi yok. bu olayda diretmememin tek sebebi bu forumun artik bu tarz bir yer oldugunu kabul etmis olmam. yoksa ban sebebi olan birseyin saka olarak tekrar yazilmasi, o yazinin kabahatini yok etmiyor benim gozumde. bazi seyler goz yummayla baslar bir bakmissin herkesin kabul ettigi siradan birsey olmus. eglenceli troller var, birde iktidarsiz troller var. basarisiz trollugun en buyuk orneklerinden biri oldu bu site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Ne yapıcaksın bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Rewendor said: imreniyorum size yahu, ne muhteşem hayatlarınız var ki şu hayattaki en büyük derdiniz sıkıntınız, internetin alakasız bir sitesinde tanımadığınız birisinin asla gerçekleştiremeyeceği bir şekilde size "ağzını kırarım" demesi, ki onun da size söylenip söylenmediği bile belirsiz. Kafaya taktığınız şeye bakın. abi gereksiz bi eleştiri olmuş bu bence. Gerçek hayatta derdi bol olan bi adam burda kendisine laf edilince takmıyor mu yani şimdi, durum nedir? Çok dertliyim abi boşver bu adam da bana laf kosun mu dicez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 topic de süpermiş ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 5.sayfa tüh olmadı hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Cumartesi gecesi içip içip foruma dalıyonuz he asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Eralp said: abi gereksiz bi eleştiri olmuş bu bence. Gerçek hayatta derdi bol olan bi adam burda kendisine laf edilince takmıyor mu yani şimdi, durum nedir? Çok dertliyim abi boşver bu adam da bana laf kosun mu dicez? demeyecez tabii ki de en kötü kenarda !'e basmak yada hani çok rahatsız olduysan moderatöre falan bir ö.m. atmak varken bu kadar obsesif bir şekilde takmak, gidip kanundan, ardından da kullanıcı sözleşmesinden paragraflar getirmek sence de fazla abartılı bir uğraş değil mi :) Hani buna gıcık olur şikayet eder de bu kadar takıyorsa bi insan hayatta takacak başka bir derdi yok heralde diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Kanun falan yazarak biraz abartmış tabi de, moralinin bozuk olduğu bi vakte denk geldiğinden böyle şeyler yapmış olabilir. Eski patilerden arkadaş, gereğinden fazla ciddiye alıyor galiba forumu :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 kafam rahat cok sukur. tepemde damim onumde asim var. foruma sariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 ahah neler dönmüş burda sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 idilik said: http://www.google.com.tr/images?hl=tr&q=yar%C4%B1m%20ekme%C4%9Fe%20d%C3%B6ner&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi linke tıkladım bu çıktı http://www.blogionline.com/home/wp-content/uploads/2010/01/emirhan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar