Crysis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 adli sicil kime kaydı niye bi heyecanla baktım ben de
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 farklı yerler için istiyorlar.. okuldu, işti..
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 bu arada bazen onaylı vs adli sicil kaydı istiyolar (adını unuttum, özel bi adı vardı) o lazımsa erken gidin. zaman alabiliyo. ordan oraya kosturuyosun imza için. bi de öğle yemeğine denk gelirse gg.
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 10sn surmesi imkansız. imza attırıyorsun gidip. o goturup baskasına filan attırıyor. 6-7 ay once aldım ben de. bilgisayardan aldıgın cıktıdan bahsetmiyorum.
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 adını da hatırladım. apostilli olanı iste ugrastıran. bazı resmi yerler öyle istiyor.
yav Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 evet var öyle bişi normalde 5dk sürmüyodu da en son vize için lazım oldu gittim alayım dedim baktım kadın en üst kata bilmemneye git imzalattır diyo allala dedim neyse gittim verdim o yere ordaki adam da 1 saat sonra gel dedi iyi peki dedim bi imzalı mühürlü alengirli oldu yani nedense
Öne çıkan mesajlar