BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Her sabah Nickelodeon'da saat 11:00 akşamları kaçta bilmiyorum bir de 18:00 da CNBC-e'd yayınlanıyor Madagaskar filminin elle tutulaiblir en iyi iki yaratığını almışlar çizgi dizi yapmnışlar ve inanılmaz başarılı var mı başka izleyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Bayılarak izliyoruz ailecek daha doğrusu kızlar ve ben. Tek kelime ile harika bir çizgi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 bende uzun süredir izliyorum, harika ötesi ya Julian temalı bölümler çok kafamı bozsa da penguenlerin maceraları ciddi anlamda başarılı, Nickelodeon'un son yıllarda Sünger Bob'la birlikte yaptığı en iyi iş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 çarşı iznine çıkıp teyzemlere gidince başlamış olurdu, bitmeden kalkamazdım çarşı iznimi yerdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Türkçe seslendirmesi oldukça başarılı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 oo yalnız değilmişim severim ben bunları.ama değişik bölümleri yokmu ya hep aynı dönüyo sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 (tu) benden bu diziye nikeledeonda 16:30 da galiba hergun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar