Tron Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 bakınız götüyle açana 15 inç monitör hediye edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ahhaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ben işyerimin kapısına KAPI diye yazdırdım 21x30 cm büyüklüğünde. millet kapı koluna bakmadan camlara tosluyo, itelemeye çalışıyo vs. ve hakikaten çok bunlar. adam da kimbilir neler yaşadı o kapı yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 otomatik değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Tron said: bakınız götüyle açana 15 inç monitör hediye edicem. olum açarlar valla laptop tutan var yani kıçıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 tuhaf bir şey göremedim ben. "kapı otomatik açılmayacak, senin elle itirmen gerekiyor" anlamına yazmışlar işte. yakında eğlence bölümünde "pisuvar bozuktur" resimleri de konulacak demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar