Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Xenocide said: yildirimokur said: MTV deki made programı gibi olmuş. 2 ay sonra bi turnuvaya katılda tam olsun. Başarılar... hahah o zaman kendime bi before-after yapayım. Şu before'um olsun; http://img835.imageshack.us/img835/5655/beforew.jpg son oynadığım maçı saymayın tabi :) Fevzi hocamın daha öğrettiği 1000'de 1'lik şeyleri uygulayarak aldım. Bakalım benden adam olacak mı? şu da after'ım olsun bari :P http://img139.imageshack.us/img139/7762/afterz.jpg
PATA Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Adam işi çözmüş ne işin va rla noob topağunda çık dışarı
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 asdk topağın tavuğuyum ben bi kere.
doubtful Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Aradaki farka bak. Arcane üstat tokanınca böyle oluyor demek. Noob'lar koşun sensei var.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Zerg noobie'den sorular: 1- Overlord cloaked görüp parmakla gösteremiyor mu? Neyle görücem? 2- Thor counterı ne? 3- Bu base girişini kayalarla kapatan haritalar ayıp değil mi? Naapcam zerglingleri? Practice diye mi böyle?
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 arcane said: Zerg noobie'den sorular: 1- Overlord cloaked görüp parmakla gösteremiyor mu? Neyle görücem? 2- Thor counterı ne? 3- Bu base girişini kayalarla kapatan haritalar ayıp değil mi? Naapcam zerglingleri? Practice diye mi böyle? 1- overlord, overseer olunca detector oluyor yanlış bilmiyorsam 2- bu konuda bi bilgim yok ama bazı kaynaklardan baktığım kadarıyla "Thor is bad against Zergling and Infestor" deniyor. 3- 40 tane practice maçı yapmanı istiyor oyun başta, eğer onları oynuyorsan kayayla kapalı oluyordu girişler. practice'e has bişey yani.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 practice lig öle, base girişlerinde kayalar var bide oyun hızı yavas. dırek cıkaiblirsin practice ligden
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 1 practice lig maci yaptim, terrandim ben, baseden cikana kadar adam void raylerle gelip bitirmisti. ne salak sey lan o kayalar.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 overseer'dan şüphelendim ama tooltipte yazmıyordu, eyvallah. bende infestor diye okudum thor için, bakalım yarın falan bir ara denerim. herhalde başka birşeyle ortaya karışık yapmak lazım. practive'i atlayıp rateda geçersem -326163 puan alır mıyım? nasıl oluyor rating sistemi?
huun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 practice ligle ladderın alakası yok. laddera başlayacağın zaman 5 maçlık yerleştirme serisi var. oradaki performansına göre seni bi lige atacaklar, oradan devam edeceksin. thor'un en güzel karşılığı zergling bu arada. yanına roach ya da hydra da atarsın tamamdır.
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 practice oyunlar kötü. boşa vakit kaybi. direk düş bi lige yükselirsin zaten. oynadıkça
artstvol Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 konunun ismi beni yansıtığı için kendi açtığım topic gibi kullanıyorum :P burada yeni attıgım 3 mac var.bir tanesi 2 vs 2.(benim arkadas düstü,tek oynadım) rakiplerin kötü olduğunu biliyorum,ama seviyemden dolayı bnetin bana attığı rakipler anca böyle. iyi,kötü yorumlarınızı bekliyorm :P http://www.upload.gen.tr/d.php/www/i9umamud/Desktop.rar.html
Öne çıkan mesajlar