Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ben şindi bu topakta böyle n00b n00b sorular sorucam. 1-) Colossuslar cloaked uniteleri görebiliyor mu? az evvel terran vs. protossta cloak olmuş bansheelerimi (bunlardı sanırsam cloak olan) yediler bitirdiler bu colossuslar. acaba aralarında gizli saklı bi detector mü vardı, yoksa colossusların işi mi?
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 colossuslar cloakda görmeiyo havayada vuramıyo. imkanı yok yanı öyle birşeyin.
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 coloslar uzun uniteler oldugu icin bazen air unitelerini clockda olsa gorebilme ihtimalleri mevcut, cunku niye? mantıklı düsün ucaklar radara yakalanmamak icin napıo yere yakın ucuo.. bansheeler yerdeki unitelere yakalanmamak icin napıcaklar havadan ucucaklar, e colosusların boyu cok uzun??! kurdunmu baglantıyı? kapish?
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 bu tabi yine de kolosusların havaya ateş etmediği gerçeğini değiştirmiyo.
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 colossusların yanında şeylerde vardı.. neylerdi onlar? o havaya ateş eden dört bacaklılar? onlar işte. onlar da yemiş olabilir beni ama bu cloakı bozan neydi aga?
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Xenocide said: colossusların yanında şeylerde vardı.. neylerdi onlar? o havaya ateş eden dört bacaklılar? onlar işte. onlar da yemiş olabilir beni ama bu cloakı bozan neydi aga? onlar hightemplar, onlar yemez yanlısın var
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 observer vardır aralarında görememişsindir doğal olarak.
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 observer görünmez miydi?
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 evet ama ekrana dikkatli bakarsan silületini görebilirsin.
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Xenocide said: colossusların yanında şeylerde vardı.. neylerdi onlar? o havaya ateş eden dört bacaklılar? onlar işte. onlar da yemiş olabilir beni ama bu cloakı bozan neydi aga? adam observer getirmiştir. observer da cloaked olduğundan sen detector götürmediysen göremezsin obs'ı. o dört ayaklılar da stalker. banshee'lerini de onlar yemiştir çünkü colossus yukarı ateş edemiyor.
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 havaya zergling fırlatan whoisme vardı.özledik kendisini
whoisme Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Ne zamandir post atmamistim bu da benim postum olsun t> all!!
whoisme Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Tyrannus said: havaya zergling fırlatan whoisme vardı.özledik kendisini o maçta hydra basar diye düşünmüştüm ><
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ooooo..girmiyosun kaç haftadır oyuna özlettin hocam kendini
whoisme Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 XX gelirim yarın öbür gün Aion oynarken sc2 ye zaman mı kalır :/ zerg biraktim en son t yada p oynucam
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Incoming n00b question: SC 1'de F tuşlarını o anda gördüğümüz bölgeye atayabiliyorduk. misal F1'i ana base'ime, F2'yi ikinci base'ime atardım, f1'e basınca direk ana base'i, f2'ye basınca 2. base'imi gösterirdi. bunda var mı böyle bişey?
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 blizzin bu kisayollarina gercekten akil sir ermiyor, yap hepsini standard, ne her unitenin binanin ayri hotkeyi, bu ne lan.
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Hayatımda ilk kez hotkeyle rts oynuyorum ben, ben becerebiliyorsam adamlar doğru yolda demektir :P
rocker_tr Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ahanda parmaklar bu şekilde çalışacak... http://www.youtube.com/watch?v=ftz_KFc3RkA oynarlarken bakın... :)
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 beyler 8x ffa insane ai yi nasıl yenecez yaw achiye kasıyorum ama yok aga bi türlü olmuyo terran oynuyorum ben 1 marauder cıkana kadar herif 15 marauderle geliyo ffs
hayspat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Neredeyse hiç rts oynamamış adamım, başlangıç seviyesinde kaliteli tuto lazım. Patiden yardım bekliyorum.
Öne çıkan mesajlar