Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

n00b topağı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben şindi bu topakta böyle n00b n00b sorular sorucam.

1-) Colossuslar cloaked uniteleri görebiliyor mu? az evvel terran vs. protossta cloak olmuş bansheelerimi (bunlardı sanırsam cloak olan) yediler bitirdiler bu colossuslar. acaba aralarında gizli saklı bi detector mü vardı, yoksa colossusların işi mi?
Mesaj tarihi:
coloslar uzun uniteler oldugu icin bazen air unitelerini clockda olsa gorebilme ihtimalleri mevcut, cunku niye? mantıklı düsün ucaklar radara yakalanmamak icin napıo yere yakın ucuo..
bansheeler yerdeki unitelere yakalanmamak icin napıcaklar havadan ucucaklar, e colosusların boyu cok uzun??! kurdunmu baglantıyı?
kapish?
Mesaj tarihi:
colossusların yanında şeylerde vardı.. neylerdi onlar? o havaya ateş eden dört bacaklılar? onlar işte. onlar da yemiş olabilir beni ama bu cloakı bozan neydi aga?
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

colossusların yanında şeylerde vardı.. neylerdi onlar? o havaya ateş eden dört bacaklılar? onlar işte. onlar da yemiş olabilir beni ama bu cloakı bozan neydi aga?

onlar hightemplar, onlar yemez yanlısın var
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

adam observer getirmiştir. observer da cloaked olduğundan sen detector götürmediysen göremezsin obs'ı. o dört ayaklılar da stalker. banshee'lerini de onlar yemiştir çünkü colossus yukarı ateş edemiyor.
Mesaj tarihi:
Incoming n00b question:

SC 1'de F tuşlarını o anda gördüğümüz bölgeye atayabiliyorduk. misal F1'i ana base'ime, F2'yi ikinci base'ime atardım, f1'e basınca direk ana base'i, f2'ye basınca 2. base'imi gösterirdi. bunda var mı böyle bişey?
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
beyler 8x ffa insane ai yi nasıl yenecez yaw achiye kasıyorum ama yok aga bi türlü olmuyo terran oynuyorum ben 1 marauder cıkana kadar herif 15 marauderle geliyo ffs
  • Yeni Oluştur...