dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 5mm neopren mi kullanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 3mm yazlık yarım var bende. biraz dar kıyafet giyince acaip fit gorunuyorum ama çıkarırken resmen ailecek birleşmemiz gerekiyor :P Ankarada freediving kursu veren bi yer buldum ama gidip gitmemekte emin degilim. Sigarayıda bıraktım tam cigerleri max yapma zamanı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 2 gundur ruyamda spinning yaparken kocaman bir levrek rapalayi takip edip edip birakiyor. benimi cagiriyor nedir. ama ruzgar yok ay tam tepede pek gidesim yok.bugunde gorursem ayni ruyayi gidecem ama artik farz oldu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 son iki posttan anladigim kadari ile coluk cocuga karisinca yapilmasi gereken bisi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 haha pek alakasi yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Arada bir kafa dinlemek icin iyi aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 P!KE diye bir marka duyan var mı? 200 tl ye 7 mm elbise buldum lol kofanalar bekler elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 En sonunda tatil başladı ve gene dalmaya başladık. 2 günde 1 levrek 1 cupra birde kalamar vurduk. Kalamarı videoya çekebildim çünkü ilk kez bugün kameramı monte edebildim zıpkına. 1-2 saate video linkini koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 bekliyoruz abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Anca koyabildim videoyu pardon. Çekim kalitesi ne yazık ki bu kadar daha kaliteli bir makine alana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 agaşon' a yatmıyomusun abso, hep baskınmı avlanıyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 uhu :( kiskandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Sol kulagi nedense rahat acamiyorum bu sene o yuzden agasonu pek sık yapamiyorum. Bugun dalarsam gene video kayarim vurursam bisiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 its kefal time http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/579718_4671323820583_1660078250_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 sarıyerden almışın bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Aluriel said: sarıyerden almışın bariz yanlis tahmin, Giovinazzo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Ben de Arabistan'a gelince sardırdım. Kızıl deniz süper, discovery channel gibi. Köpekbalıkları falan da geliyo bazen, çok heyecanlı : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 yiyorsa zıpkınsız dalın lan o köpek balıklarının vs arasına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Bu da dursun şurda. http://www.youtube.com/watch?v=BsxJhiIsnK0&feature=relate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Sabah avımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 ooh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Bende yeni basladim genelde yazdan yaza yapabiliyorum ama ilerde daha sik yapacagim kesin. bir kac seyim eksik ilk önce iyi bir agirlik ve dalgic elbisesi ariyorum. ucuz bulabilecegim bir site var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Son avımda 2 levrek bir kefalla avı bitirdim. Aslında mera canlı keyifler güzeldi. Ama zıpkınımda arıza oldu önce kalama takma pimi bozuldu sonra şişi bırakmaya başladı ben de hepten bıraktım avı. Suyun altında söve söve çıktım sudan. Yine de keyifli iş şu zıpkınla dalmak ya. Tek erindiğim nokta elbise giyme faslı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 reddiye said: selam bir süredir static apnea çalışıyordum dynamic apnea ve serbest dalış yapıyordum ztn bu yaz bir de zıpkın kattım işin içine ancak çalıştığım için gece fenerle dalış yapıyorduk biliyorum çok yasak ama en azından kaya balığına fln sıkmıyorum ve yarım kilodan aşağı balığa taş altında bile sıkmıyorum. http://www.jakboeno.com/sualti_avciligi.html burda faydalı bilgiler fln var. buarada yakayasub zıpkınları şiddetle tavsiye ederim. yeni başladım ama her gün dalış yaptığım için yardımcı olabileceğim konular olabilir. taş altı ve agaşonda epey ilerledim sanırım. akyalar da gelmeye başladı buarada. hatay tarafında dalan varsa güzel meralar biliyorum, bokunu çıkarmamak kaydıyla paylaşabilirim. şuan dalış takımım 4-6kg ağırlık 15m derinlik için 75 lik yakayasub (hem taş altı hem agaşon için) toshiba fener apnea palet maske şnornel elbise vs. dynamic apnea sürem de 1.20 civarı ama bazen tam çıkarken paletim kadar lagosun peşine tekrar iniyorum, oluyor 1.50 hiperventilasyon hakkında epey araştırın derim yeni başlayanlara bir de: http://i374.photobucket.com/albums/oo187/brett_lorenz/spearfishingcozgolffagots.jpg Bahsettiğim zıpkın yakayasub'tu işin aslı. Sende herhangi bir sıkıntı oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar