Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 İndirip izlemeye başladım da, aralarda film gibi şeyler de var sanırım..razor falan.. o filmler hangi sezonların arasına denk geliyor? izleme sırası nedir? yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 wikipediadan episode list'e baktın mı ben oradan baktıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 torrent indirirken genelde sıralı oluyor.bende 4 sezonu geçenlerde oturup bir anda bitirdim.hatta ben star wars izlemedm hiç uzay yoluda sevmem.bunuda öyle ışın kılıclı falanlı diye izlemedim.ama özür diliyorum ne mukemmel diziymiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 böyle bir dizinin daha önce başlığı açılmadığına kendini nasıl inandırabildin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 aramanın gücüne inanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 açılmıştı diyen olmamış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 said: TV Miniseries TV Series: Season 1 TV Series: Season 2 Webisodes: The Resistance TV Series: Season 3 Webisodes: Razor Flashbacks Razor (TV movie) TV Series: Season 4: Episode 1 to 10 Webisodes: The Face of the Enemy TV Series: Season 4: Episode 11 to 20 The Plan (TV movie) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?11,1899787 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar