Ramazanov Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 iş yerinde canım sıkıldı 2 yıl öncede bu siteden wow almıştım msn de hala duruyor adamların hesabı. sabah sabah bi sarayım dedim. böyle komik bir muhabbet çıkacağını düşünmüyodum o derece. not eleman sabırlıymış ama. . . . View your entire conversation history with this contact www.oyunmarketim.net /// IŞIL/// Gold kampanyalarimiz baslamistir 1k=7tl said: Www.oyunmarketim.neti inceleye bilirsnz ' ben // said: site açılmıyo siz bilgi veremez misiniz çok mu yoğunsunuz www.oyunmarketim.net /// IŞIL/// Gold kampanyalarimiz baslamistir 1k=7tl says: Doyunlarin ne bilgisi varki www.oyunmarkertim.net ' ben // says: Doyun ne ? www.oyunmarketim.net /// IŞIL/// Gold kampanyalarimiz baslamistir 1k=7tl says: Den bakabilirsiniz tum isimlere Oyunlarinn Ne. İlgisi var İsimlerine sitemizden bakiniz oyunlarin ' ben // says: ama ben kişisel görüşünüzü merak ediyorum oynadığınız oyun var mı şu çok güzel diyeceğiniz www.oyunmarketim.net /// IŞIL/// Gold kampanyalarimiz baslamistir 1k=7tl says: World of warcft i arastirin ozmn ' ben // says: o nasıl ilerlemeli mi www.oyunmarketim.net /// IŞIL/// Gold kampanyalarimiz baslamistir 1k=7tl just sent you a nudge. ' ben // says: gördüm gördüm titretmeye gerek yok www.oyunmarketim.net /// IŞIL/// Gold kampanyalarimiz baslamistir 1k=7tl says: Yanlislikla titredi kusurabakmayin Sitemizden inceleye bilirsiniz oyunu www.oyunmarketim.net /// IŞIL/// Gold kampanyalarimiz baslamistir 1k=7tl just sent you a nudge. ' ben // says: bu da mı yanlışlıkla oldu inceden bi mesaj görüyorum www.oyunmarketim.net /// IŞIL/// Gold kampanyalarimiz baslamistir 1k=7tl says: Dokunmtk telefon Buyuzdn telefondn girince boyle oluyor ' ben // says: resistive mi capasitive mi dokunmatiği www.oyunmarketim.net /// IŞIL/// Gold kampanyalarimiz baslamistir 1k=7tl says: Bilmiorm ' ben // says: neyse siz oynadınız mı world of warcraft ı www.oyunmarketim.net /// IŞIL/// Gold kampanyalarimiz baslamistir 1k=7tl says: Evet oynuyoruz ' ben // says: nasıl bişey kaç bölüm var www.oyunmarketim.net /// IŞIL/// Gold kampanyalarimiz baslamistir 1k=7tl says: Siteyi inceleyiniz anlarsiniz ' ben // says: inceledim bişey anlamadım çirkin bi canavar resmi var www.oyunmarketim.net /// IŞIL/// Gold kampanyalarimiz baslamistir 1k=7tl says: Muhabet ortami degil burasresmi bir kurulus ' ben // says: bölüm sonu canavarı mı anlamadım bir de şey sorcam neden orda 3 tane versiyonu var oyunun hangisi daha güzel? www.oyunmarketim.net /// IŞIL/// Gold kampanyalarimiz baslamistir 1k=7tl says: Google dan isterseniz arastira bilirsiniz cdkey satiyoruz biz ' ben // says: myuhabbet etmiyorum ki ben bilgi almaya calısıyorum e ama böyle tahtakale işportacıları gibi oluyor al abi sen çalışır çalışır diyolar ya onlar yazdıklarınız gelmiyor bana galiba ya da yazıp yazıp siliyosunuz heralde www.oyunmarketim.net /// IŞIL/// Gold kampanyalarimiz baslamistir 1k=7tl says: Oyun bilgilerini ve arastirmasini kendiniz yapmaisiniz Biz bilmeyiz ok Arastirmaniz bitince cd keylerinizi alabilirsiniz ' ben // says: tamam anladım anahtarları geri iade edebiliyo muyuz peki? www.oyunmarketim.net /// IŞIL/// Gold kampanyalarimiz baslamistir 1k=7tl says: İyi gunler dileriz ' ben // says: cd anahtarlarını www.oyunmarketim.net /// IŞIL/// Gold kampanyalarimiz baslamistir 1k=7tl says: Hayir iade edemezsiniz ' ben // says: neden nasıl bir anahtar veriyosunuz? yani anlamadığım cd nin anahtarı nasıl oluyo ki zaten cd yi cd rom acmıyo mu kutusunu mu açmak için anahtar var www.oyunmarketim.net /// IŞIL/// Gold kampanyalarimiz baslamistir 1k=7tl says: Lutfen googledan arastirin Cdkey nedemek Mesgul etmeyiniz sirketimizi ' ben // says: hangi serverda oynuyorsunuz bu arada bizim arkadas biliyor muş oyunu baya level 9 karakteri varmış 1 level daha kasarsam talentlerim açılacak diyor çok sevinçliymiş www.oyunmarketim.net /// IŞIL/// Gold kampanyalarimiz baslamistir 1k=7tl says: Sirket olrk tum serverlarda karakterimiz mevcuttur ' ben // says: altın satıyor muymuşsunuz onu soruyor birde kısmetse 20 level sonra ata bineceğim diyor para lazımmış www.oyunmarketim.net /// IŞIL/// Gold kampanyalarimiz baslamistir 1k=7tl says: Tum serverlarda. 1k 7tl ' ben // says: at parası ne kadar ki? birde nasıl at bu arap atı mı ingiliz atı mı yani farkı var mı atlar arasında hangisi hızlıysa onu alalım boşa para vermesin www.oyunmarketim.net /// IŞIL/// Gold kampanyalarimiz baslamistir 1k=7tl says: Bilmiyoruz ' ben // says: arkadaş chromaggus serverında oynuyormuş herkesin atı var diyor ben koşuyorum barrensta diyor atı alan üsküdarı geçmişmiş www.oyunmarketim.net /// starcraft2 geldi /// Gold kampanyalarimiz baslamistir 1k=7tl says: Beyendi konusma boyutlarinizi asmayin burasi bir sirket ' ben // says: artık kusura bakmıyorum titreşimler iyi geliyor hatta www.oyunmarketim.net /// starcraft2 geldi /// Gold kampanyalarimiz baslamistir 1k=7tl says: Odeme yaparsiniz gelip urunu alirsiniz daha fazla mesgulmetmeyin bizi İyi gunler ' ben // says: son bir soru oyun içi gold satışı legalmiymiş arkadaş soruyor oyunun sahibi izin vermiyomuş galiba gerçekte para satılmasına blizzard diye bi adammış heralde anlamadım tam www.oyunmarketim.net /// starcraft2 geldi /// Gold kampanyalarimiz baslamistir 1k=7tl says: Tum urunlerimiz %100 orjinaldir hicbir sorunla karsilasmiyoruz İyi gunler sizede artik ' ben // says: yok yok onu demiyormuş oyun içindeki gold satışı sahibi tarafından yasaklanmış yakalarlarsa bamlıyolarmış www.oyunmarketim.net /// starcraft2 geldi /// Gold kampanyalarimiz baslamistir 1k=7tl says: Bn bora İsil hnm sandiginiz icin konusuyorsunuz sabrim tasiyor artik ' ben // says: isil kim ? www.oyunmarketim.net /// starcraft2 geldi /// Gold kampanyalarimiz baslamistir 1k=7tl says: Burasi sizin muhabet ortaminiz degil ' ben // says: orta dünyadan bir karakter mi islus falan volkswagenin borası nasıl sizce www.oyunmarketim.net /// starcraft2 geldi /// Gold kampanyalarimiz baslamistir 1k=7tl says: İyi gunler size ' ben // says: neyse ya yeter bu kadar sabrın için teşekkürler iyi dayandın basmadın küfürü iş yerinde canım sıkılıyodu muhabbet ediyim dedim kusura bakma bora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omhesabi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramazanov Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 okudun da mı (td) yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ben okudum, aklima e5 de trafik kazasi geciren transseksuellerin birbirlerine seslenme videosu geldi. :) ama sirket mirket diye konusurken bile adam erkek oldugunu, son derece kiytirik bir olusum oldugu izlenimi verdi bana.. bu log calismasi da kesinlikle orjinal yemeksepeti fenomenlerinin golgesinde kalmis ;) en azindan ordakiler harbiden bayan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramazanov Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 eheuh işte bunun da olayı adamın dayanamayıp adam olduğunu açıklaması. yoksa milleti ışıl hanım ismi altında nezih bir konuşma ortamına sokmaya calısıyorlar. nede olsa bizim millet kızlarla düzgün konusur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 okudum, (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramazanov Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 bu sitenin kullanıcıları çok garip lan. herkesin burnu havada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Öğreneceksin genç padawan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Rasmon said: okudum, (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Ramazanov said: bu sitenin kullanıcıları çok garip lan. herkesin burnu havada. ne alaka, beğensem amauhauhau zhuahsa derim geçerdim ama kişisel olarak da objektif olarak da kötü yani. ben mesela aynı muhabbeti yapmazdım, hadi es kaza yaptım buraya koymazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramazanov Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 afer in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Viral dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 dynunun degil mi bura :D arada muhabbet ediyoruz orada çokhoş sohbetti var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ahaha yok abi o wowmarketim sdfklsdflsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Vargath said: Viral dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 şirketmiş peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Cairne said: şirketmiş peh viral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 AHAHAHAHAHAHAHAHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 www.oyunmarketim.net /// IŞIL/// Gold kampanyalarimiz baslamistir 1k=7tl says: Muhabet ortami degil burasresmi bir kurulus www.oyunmarketim.net /// IŞIL/// Gold kampanyalarimiz baslamistir 1k=7tl says: Mesgul etmeyiniz sirketimizi www.oyunmarketim.net /// starcraft2 geldi /// Gold kampanyalarimiz baslamistir 1k=7tl says: Beyendi konusma boyutlarinizi asmayin burasi bir sirket KONUŞMA BOYUTLARI AŞILIYOR: AŞILDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 yedik mi arkadaşlar, yiyomuyuz. karar verin ona göre viral fila ndicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar