Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eylül Ayı Masaüstü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kullanmıycaz diye yorumumuzu da mı belirtmeyelim? Sana mı sorucam aklımdan ne geçeni yazarken.

Sanki size neden kullanıyorsunuz bu masaüstünü dedik. Anlamsız anlamsız saldırmayın.
Mesaj tarihi:
Eralp said:

Kullanmıycaz diye yorumumuzu da mı belirtmeyelim? Sana mı sorucam aklımdan ne geçeni yazarken.

Sanki size neden kullanıyorsunuz bu masaüstünü dedik. Anlamsız anlamsız saldırmayın.

yorum içinde anlam barındıran bir ögedir, önüne ekmek atılmış köpek gibi BÖYLE RESİMLER ÇOK KAKA KANKA demenin nesi yorum oluyor, anlamadım. hayır yani şurada üç tane adam resim falan yüklüyor, gelip de BEN HİÇ BEYENMİYORUM AMA :( tarzı ilgi paratonerligi yapmanın anlamı nedir onu merak ediyorum?
Mesaj tarihi:
Yazdığım mesajın neresi ilgi paratonerliği çok merak ediyorum. Gayet de o mesajdan sonra konuya devam edip yeni resimler konulabilcek bi mesaj.

Yorumumda da fotoğraf çok photoshop lu olduğundan beğenmediğimi söyledim, ps nin uzatılmış halini bilmiyorsan o senin cahilliğin. Ne yazmalıydım başka photoshoplu fotoğrafların gelişim tarihini mi koysaydım fotoğrafın altına?

Saçma sapan yorumlarınla sinirimi bozuyorsun burda, sanki yüklenen her resmin altına çok çirkin bu yazıyorum, bi resmin altına fikrimi belirttim diye söylemediğin şey bırakmadın. Git başkalarına çat.

edit: ha bu arada senin resmini eleştirdik diye bu kadar kızdıysan kusra bakma, bundan sonra bütün forum olarak bütün koyduğun resimleri beğeniriz sonra teşekkür mesajları yollarız

TÖVBE TÖVBEEE
Mesaj tarihi:
Eralp said:

Yorum değil rant yaptin criti yedin savunmaya gerek yok bırak gitsin ;)
Mesaj tarihi:
ne rant ı ne crit i anlayamıyorum sizi cidden. Boşu boşuna sinirimi bozuyorsunuz burda. İstediğim resmi beğenirim istediğimi beğenmem altına da istediğim gibi yorumumu yazarım burası forum sonuçta.

Ayrıca çok şükür ilgiye de ihtiyacım yok yıllardır kendi başıma sorunsuz bir biçimde takılıyorum şu forumda. Belli ki asıl ilgiye ihtiyacı olan sizlersiniz.
Mesaj tarihi:
aaaaaaaabbbbbbbiiiiiiii pffff imzaya sığmıo şu kısım

"Ayrıca çok şükür ilgiye de ihtiyacım yok yıllardır kendi başıma sorunsuz bir biçimde takılıyorum şu forumda. Belli ki asıl ilgiye ihtiyacı olan sizlersiniz"
Mesaj tarihi:
Regalya said:

Eralp said:

Yorum değil rant yaptin criti yedin savunmaya gerek yok bırak gitsin ;)

Herhangi bir açıklama getirebilir misin cidden merak ediyorum, onun koyduğu fotoğrafın altına yaptığım photoshoplu fotoğrafları sevmiyorum yorumuyla nasıl ilgi çekebilirim nasıl ilgi odağı olabilirim?

İlgi çekmek istesem giderim kişiselde açarım iddialı bi başlık.
Mesaj tarihi:
Neyse tamam. Hakkımda yazılan bu kadar mesajın, dalga geçmenin üzerine bu konuya yazmak istemiyorum daha fazla. Baktıkça sinirlerim bozuluyor çünkü. Geçin istediğiniz gibi dalganızı. Forumda egonuz tavanlara vursun da bi işe yarayın.

edit: bu kadar sinirlenmem suark ın mesajı üzerine.
  • Yeni Oluştur...