silve Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Arkadaslar Beyazıt Kampüsüne yakın bildiğiniz özel yurt var mı? Yarın kayıt için İstanbul'a gideceğim. Biraz da köyden indim şehre durumları var işte. Şu ana kadar gördüğüm en büyük şehir Aydın deyim siz anlayın. Yardım etmezsiniz de cemaat yurtlarına kalırsam ilk işim uygulamalı beddua öğrenmek olur ona gore (:P) edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 http://www.senyuva.com.tr/ Bir dönem burada kalmıştım ben. İnterneti ile, odada banyo ve tuvaletiyle iyidir. İlk yılında tek kişilik oda şeçme ama, 2 ya da 3 kişi idealdir bence. Önünden istanbul üniversitesine otobüs kalkıyor. 70 numara hatta. Hergün onunla giderdim. 20-30 dakika sürüyor ki (açık trafikte 10-15 dakika) bu İstanbul için çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 o taraflarda yurt var ama nerde diye sorarsan bilmiyorum arkadaşlardan duyuyodum ben de. ama cemaat yurtlarından korunmak istiyosan karşılaşcağın şeyler konusunda bikaç bilgi veriyim sana. 1.si çok ucuzlar acayip ucuz ordan bi kıllanma oluyo. 2.si tiplerinden az çok anlayabiliyosun. 3.sü fiyat konusunda yardımcı oluruz lafını çok işitiyosun. 4.sü eğer bi 4-5 dk muhabbet ettiysen "nerden geldin? hangi dersaneye gittin? ha bak orda bizim şu dersanemiz var (körfez, fem vs isimleri söylenmekte burda) orayı biliyo musun? eğer oranın öğrencisiysen sana ekstra bi indirimimiz olur tabiki." gibi laflar işitiyosun. bunlardan koşarak kaç eğer öyle bi yurt tercihin değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 okul önünde çok dinci tipler yancısı olman için dil döküyorlar. broşürler falan. pek güvenme onlara. sen sorun olursa okulla ilgili her türlü yardımcı olurum bana öm at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar