screwy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 xunn said: Abi.. acayip üşeniyorum ama? Yer nereydi yakalk gel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Ake duş aldırdınız ya bana bu saatten sonra helal olsun team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Spidee said: 19.30 katılım için deadline değil abi, şimdi uyandıysan 20.30'da katılırsın işte sdf hahahaha o deadline zannetmiş. 30'u bi dakika geçireni meydana sokmicaklarmış ona göre acele edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 cebinde internete girebilen biriniz olursa öküzden sonra gittiğiniz mekanın ismini veriverin ya da yerini sonradan gelmek isteyenler için benim misafirim var akşama erken giderse gelmeye çalışırım o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 knight şu anda hepinize ağır küfür ediyor. 1 kişi gelmiş sadece. 15-20 dakika daha bekler, keyfimize bakarız der. ayıptır lan sizin yaptığınız haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ahahahah, bir satış hikayesi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 zaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ekmege olan askim agir bastigindan bulusmaya resmen teget gectim. Bir dahakine artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ahaha fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 abi nalamdımki ben nerde olacak kacta olacak vs vs knighta sey etmek gibi olmasın baya karıstı durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Cebimizden giriyoruz, 7 kisiyiz, Kadikoy'de Belfast'tayiz telefonumu da vereyim gelecek olursa. 05356944644 Gunes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zodiackiller Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 başta 2 kişi olunca dedim ekildik ama sonra elemanlar patır patır döküldü :) gelen herkese teşekkür ediyorum oldukça keyifliydi sohbetler. benim ev uzak olduğu için biraz erken çıktım.artık birdahakine daha fazla katılımla bekliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Ben de evime ulaşmış durumdayım. Gelmeyenler kaybetti çok net :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Ben de eve geldim sonunda. Evet arkadaşlar süper bir meeting kaçırdınız. Katılanlar: ZodiacKiller Deacon Spidee Screwy Visas Xunn Knight Belfast'a gittik. İçtik. Sohbet ettik. Camışlar gibi güldük. Çok da eğlendik. Elemanların sohbet de güzel, akıllı da çocuklar. Herkese tekrar teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Biri masada anahtarını unutmuş. Anahtar şu an Spidee'deymiş. Kim unuttuysa msj atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ben engelli oldugum için unuttum.selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 eve dönüş yolunda torbacı arkadaş edindim bi de.kadıköy çok güzel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 arkadaşım bize geldi kaldı gece. valla çok istedim gelmek ama başka zamanaymış knight ı yine hem düzenlediği turnuva hem de böyle bi buluşma dolayısıyla paticik sc2 communitysi adına ilklere imza attıgı icin kutluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 bayramda sonra adex yapak ya , aramizda turnuva yapariz hem muhabbet ederiz. Kınayt meetingler eskisi gibi olmayacak birader bide ne yaparsak yapalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Fotoları koyun da sc community'nin ne kadar harika olduğunu görüp birkaç tane de kız katılsın aramıza dsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Spidee uyurken çok seksi. Beli açıldı aklım gitti ne yapıcam bilmiyorum. //Xunnlol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 abi xunn gibi adamı evine alan insanlar var aman allah http://forum.paticik.com/thumbnails/2a8/bb8/71c/08b/076/d7a/39c/349/317/391/ef_450xNULL.gif ey vah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Xaenin hala eventlerde gözümün içine bakamıyor, dün belfasttan sonra onlara karıştık, hemen evine kaçtı. ps: gokcen çok agır satış. "ooo sc event abi, geliyorum abi." Alo gokcen bulusma nerdeydi, "ben evdeyim abi gelemiyorum" Geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Kadro akar. Soldan sağa: Lombak Knight, Screwy, ben, Visas, Spidee. http://img835.imageshack.us/img835/2517/img0210p.jpg Visas'ın 1.32 saniye sonra dilleyeceği çocuk: Deacon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 güzel resimler basarili. kucaga alin ma ve dilleme var daha ne olsun. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar