LombaK_Knight Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Deacon ve Zodiac olumlu yaklaştı şu ana kadar. Başka katılım olacak mı? Cuma akşamı uygunsa size benim için uygun arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Gerçi cuma turnuva olabilir, Huun mesaj atsın ona göre bir karar verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 nerd eolucak bende gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 turnuva yapmayalım bu hafta. tunca ve memphis'i bekleyelim diye bugüne kaldı yenisi. 1 güne sıkıştırmayalım, acelemiz yok. zaten bayram tatili geliyor geniş geniş yaparız haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Tamam biraderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Cuce şu an için Kadıköy gözüküyor. Katılıma göre değiştirebiliriz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 kadiköyede katılırım, beşiktaşa daha katılırım, taksime en katılırım. da önemli olan insan gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 cuma akşamı ben de gelebilirim beşiktaşa iyi gelirim kadıköye fena gelmem.taksim de neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ben de gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Ben de gelirim diyeceğim de, bu kadroyla biz zaten hep buluşuyoruz ki. Şimdi fark bir de SC'ye başlamış olmamız mı oldu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ben de gelecegim.. tabi meeting srası internet kafeye gidip sabaha kadar sc atıyoruz dimi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zodiackiller Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 kadıköy de olur beşiktaş da cuma akşamı uygundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 benim için program hep bir gün öncesinden ya da o gün gündüzden belli oluyor, en azından bu 2-3 hafta böyle o yüzden öncesinden söz veremiyorum. siz kararlaştırırsınız bana uygun olursa ben gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Cuma akşamı o zaman. Saat 7 30 uygun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mortis said: ben de gelirim. bir sen eksiktin goober ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 LombaK_Knight said: Cuma akşamı o zaman. Saat 7 30 uygun mu? Yarın olan cuma mı? Bana uygun. Yanımda +1 de getirebilirim. Yemek yiyip içelim sonra da sarhoş kafayla sc atalım diyorum ben sfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 SC atacak ortamı bulur muyuz bilemiyorum. Mesele bir araya gelip sohbet etmek, tanışmak vs. Katılacaklardan SC atmak isteyen çoksa Beşiktaş'ta buluşalım, Adekse gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 cumartesi akşamı olursa gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 bende gelirdim ama hic birinizini tanimiyorum böyle ortam felan yapmisinizdir siz simdi sc bilginizle döversiniz beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 benim ortamım sensin olm sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 yarin cok karmasik gun benim acimdan belki gelebilirim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Şimdi bunu up'layayım ben. Yer ve saat söyleyiniz gelelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ayberk bana mesaj neyim atsana yarın ya yerini saatini felen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Tamamdır... Bunu olabildiğince erken kesinleştirelim ki insanlar akşam ona göre gelebilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Aras, sen de gel bro ben gelicem inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar