LombaK_Knight Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Selamlar, Arkadaşlar küçük bir meeting düzenleyelim İstanbul'da. Eskiler de gelir yeniler de. Turnuva yaptık bir sürü insanla tanıştım ama kim kimdir hiç bir fikrim yok. Community de tekrardan oluşmaya başlıyor zaten. Katılmayı düşünenler mesaj atsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Toplantı. Oyun oynayacak vaktimiz yok yahu. Önce oynayalım biraz zevkini alalım, sonra buluşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 :) Tamam ağbi bir dahakine gelirsin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ben bayramda kampa girmek suretiyle satın alıp başlayacağım. yardımcı olursunuz dmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Oluruz oluruz merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 tamamdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zodiackiller Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 güzel olur aslında bende yüz yüze tanışmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 bana uzaksinizzz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 sipeyskeyk said: ben bayramda kampa girmek suretiyle satın alıp başlayacağım. yardımcı olursunuz dmi? KANKA SEN BUNA HİÇ YETEMEZSİN BEA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 HALA GÜLÜYORUM AHAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 abi sen sokakta yakan top oynarken ben sc1 oynuyordum o yüzden rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 gerçi asıl uzmanlık alanım aoe2 ama olsun rts de genel olarak iyiyimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 aoe ci geldi banlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ben sci fi sevmediğim için aoe ci oldum hep, yoksa sc oyun dinamikleri açısından gelmiş geçmiş en iyi oyun. o yüzden beni aranıza alabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 H.içi bir akşam olsun bence. Cuma günleri de özellikle uygun diye tahmin ediyorum. Önümüzdeki Cuma akşamı kimlere uygun? Bu arada yer olarak: X) Beşiktaş Y) Taksim Z) Kadıköy Herkes hangisini öncelikli olarak tercih ettiğini yazarsa ona göre karar veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Abi önce 8-10 kişiden ok al sonra bir sonraki aşamaya geçersin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 miting yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 sipeyskeyk said: abi sen sokakta yakan top oynarken ben sc1 oynuyordum o yüzden rahat ol. Lan ben yakan top oynarken sc yi geçtim pcler antikaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Sparkcaster said: miting yasak bu espri harcanmasın ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 dreagloth said: Abi önce 8-10 kişiden ok al sonra bir sonraki aşamaya geçersin =) İlla 8-10 kişi olmak zorunda değil. 3 kişi de olsa problem değil benim açımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 memphisi dünya gözüyle görmek var.kaçırlılmıycak bir fırsat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 memphis de görülecek bir şey yok, kendisi çimen boy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 memphis ankaralı zaten. ankara'da bile 2 mahalle öteye gitmek için evden dışarı çıkmaz. ayrıca boyu 1,45 civarında falan, görmesi zordur yani hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 euhuHe, istanbulda bjk'nin macına denk getirirseniz gelmeyi dusunebilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Benim aklımda vardı bu, benden önce davranmışsınız. Hakkaten o kadar oyun falan oynuorz görüşelim yüzyüze. Benim oyun kadıköy'e gidiyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar