Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik kendi çapında 2v2 turnuvası vol 1.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

1v1 turnuvası spartacus'un galibiyeti ile sonuçlandığına göre, artık buna geçebiliriz :)
daha dengeli olur daha çok çekişme olur gibi geliyor bana.

map pool:
lost temple
Metalopolis
Arid Wastes
Tempest
Monlyth Ridge
Tarsonis Assault
High Orbit
War Zone

bu sefer double elimination yapabiliriz, ve gene finale kadar bo3 , final bo5 olur. 16 takım olsa 32 kişiye denk geliyor. (daha fazla da olabilir tabiki)
cuma akşamı başlar gene maçlar, bu sefer maç saati olarak akşam 8 den sonra diyerek ayarlarız takımları çünkü 2 yerine 4 kişi olacağından daha fazla adam gelmeme/bay geçme durumu olmasın.
katılırken ilk olarak cuma ctesi pazar akşamları akşam 8 den sorna evde olup olmayacağınızı göz önünde bulunduraraktan katılın pls.

ilk map her maç için tempest, sonra yenilen takım seçiyor.
finale kadar bo3, final bo5. turnuvaya katılırken ırkınızı da yazıyorsunuz, daha sonra maç arasında ırk değiştirmek yok. bir takımdan disconnect olan olursa her round için 1 kereliğine rematch oluyor , diğerlerinde oyuncusu düşen takımın kalan oyuncusu 2 ırkı da kontrol etme / pes etme hakkına sahip. (2 team arasındaki 3 maçta 1 kere rematch hakkı var)

katılımlara bu topicde başlıyabiliriz (takım adı,oyuncuların nick,ırkları ve id nizi de ekleyin), eger seele 2v2 için siteyi update ederse oraya taşırız.

double elimination bracket

Mesaj tarihi:
Ravensight said:

öğlen 12 de yeni uyanıyoruz be abi

perşembe gece->cuma oglen 12

işte o yüzden maçlara gelmiyecek akşamları sc2 oynıyacak vakti olmayanlar katılmazsa sorun olmaz, maçlara gelmeyip uzun süre rakibi bekleten olunca da rakip bay geçicek yapıcak bişey yok.

IEM elemelerine katılanlar için de böyle, pazar sabah 10'a koymuşlar benim maçımı. 30 dakka bekleme süresi var, oglen yeni uyanıyorum abi dersem "iyi elendin" derler bana.

burda da yapıcak daha mantıklı bişey malesef yok =/ gelemiyen işi olana da hemen yenildin dememek için biraz bekler, abi çok bekledik diyeni de daha fazla bekletemiyeceğimizden gene uygun süreler bekliyip belirli saatlere maç koyaraktan olacak oldugu kadar, olmadıgı yerde rakipler bay geçicek.
Mesaj tarihi:
:) salı gecesindeyiz 2 gün işte perşembe gecesine denk geliyor.
cuma oglene de "abi biz de katılıcaktık eklememişsiniz" diyen olursa onlar falan eklenip direk chart çıkarılır.
Mesaj tarihi:
abi bari ismini paticik kendi çapında deme yani gördük 1v1 de balon istilasını millet yengesine eniştesine haber verio akın akın gelio millet mortal kombat tadında dünyanın öbür ucundan :p
Mesaj tarihi:
Baal, maç programını koyarsan biz de ona göre katılıp katılamayacağıma bakalım. Misal ben cumartesi akşamı olmayabilirim ama cuma ve pazar akşamı müsaitim.
Mesaj tarihi:
Merhaba herkese, bu hafta içi eşim yok ama eşleştirme de yaparız diyorsanız hafta içi akşam saatlerinde oynamak isterim.

Terran ile 1 vs 1 de Platinumdayim, 2 vs2 random da gold leagudeyim. Bir kaç gündür Protoss ile oynuyorum. Presentable, takım çalışmasına yatkın, kaybetmeninde kazanmak kadar normal olduğunu bilen bir arkadaşla oynamayı yeğlerim :)

Nick : Sanguin
Code : 846
Mesaj tarihi:
Ben acemiyim. Daha ilk maçta yenilmeye neden olabilir. Etkinliğe katılmak önemli yenilsemde sorun olmaz diyen arkadaş var ise takım olabiliriz. Özel mesaj ile bana ulaşabilir.
Mesaj tarihi:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs108.ash2/38733_408160927986_649042986_4652161_1744007_n.jpg
üstte solda ölüm meleği 1: tyrannus
üstte sağda ve aşağıda ölüm meleği 2: fevax
  • Yeni Oluştur...