BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 1v1 turnuvası spartacus'un galibiyeti ile sonuçlandığına göre, artık buna geçebiliriz :) daha dengeli olur daha çok çekişme olur gibi geliyor bana. map pool: lost temple Metalopolis Arid Wastes Tempest Monlyth Ridge Tarsonis Assault High Orbit War Zone bu sefer double elimination yapabiliriz, ve gene finale kadar bo3 , final bo5 olur. 16 takım olsa 32 kişiye denk geliyor. (daha fazla da olabilir tabiki) cuma akşamı başlar gene maçlar, bu sefer maç saati olarak akşam 8 den sonra diyerek ayarlarız takımları çünkü 2 yerine 4 kişi olacağından daha fazla adam gelmeme/bay geçme durumu olmasın. katılırken ilk olarak cuma ctesi pazar akşamları akşam 8 den sorna evde olup olmayacağınızı göz önünde bulunduraraktan katılın pls. ilk map her maç için tempest, sonra yenilen takım seçiyor. finale kadar bo3, final bo5. turnuvaya katılırken ırkınızı da yazıyorsunuz, daha sonra maç arasında ırk değiştirmek yok. bir takımdan disconnect olan olursa her round için 1 kereliğine rematch oluyor , diğerlerinde oyuncusu düşen takımın kalan oyuncusu 2 ırkı da kontrol etme / pes etme hakkına sahip. (2 team arasındaki 3 maçta 1 kere rematch hakkı var) katılımlara bu topicde başlıyabiliriz (takım adı,oyuncuların nick,ırkları ve id nizi de ekleyin), eger seele 2v2 için siteyi update ederse oraya taşırız. double elimination bracket
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 hemmen; Deep Threat Baaluo(toss) - Bloody(terran)
Ravensight Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Kaç günümüz var ismimizi yazdırmak için
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 2 gün yeterli olacaktır diyerekten perşembe gece->cuma oglen 12 ye kadar.
Ravensight Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 öğlen 12 de yeni uyanıyoruz be abi
MarinZ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 maşallah iş yok güç yok :) yalnız 1v1 turnuvada bile 1-2 oyuncu gelmeyince aksamalar oluyor. 2v2 için nasıl olacak? double sistem de çabası.
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Ravensight said: öğlen 12 de yeni uyanıyoruz be abi perşembe gece->cuma oglen 12 işte o yüzden maçlara gelmiyecek akşamları sc2 oynıyacak vakti olmayanlar katılmazsa sorun olmaz, maçlara gelmeyip uzun süre rakibi bekleten olunca da rakip bay geçicek yapıcak bişey yok. IEM elemelerine katılanlar için de böyle, pazar sabah 10'a koymuşlar benim maçımı. 30 dakka bekleme süresi var, oglen yeni uyanıyorum abi dersem "iyi elendin" derler bana. burda da yapıcak daha mantıklı bişey malesef yok =/ gelemiyen işi olana da hemen yenildin dememek için biraz bekler, abi çok bekledik diyeni de daha fazla bekletemiyeceğimizden gene uygun süreler bekliyip belirli saatlere maç koyaraktan olacak oldugu kadar, olmadıgı yerde rakipler bay geçicek.
Ravensight Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 süre derdim yok ordaki geceden sabaha ifadesini anlamamışım sadece. np
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 :) salı gecesindeyiz 2 gün işte perşembe gecesine denk geliyor. cuma oglene de "abi biz de katılıcaktık eklememişsiniz" diyen olursa onlar falan eklenip direk chart çıkarılır.
scorch Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 abi bari ismini paticik kendi çapında deme yani gördük 1v1 de balon istilasını millet yengesine eniştesine haber verio akın akın gelio millet mortal kombat tadında dünyanın öbür ucundan :p
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Baal, maç programını koyarsan biz de ona göre katılıp katılamayacağıma bakalım. Misal ben cumartesi akşamı olmayabilirim ama cuma ve pazar akşamı müsaitim.
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Balon baskını olmayacak, Paticik üyeleri arasında olacaksa gelebiliriz :p
Sanguin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Merhaba herkese, bu hafta içi eşim yok ama eşleştirme de yaparız diyorsanız hafta içi akşam saatlerinde oynamak isterim. Terran ile 1 vs 1 de Platinumdayim, 2 vs2 random da gold leagudeyim. Bir kaç gündür Protoss ile oynuyorum. Presentable, takım çalışmasına yatkın, kaybetmeninde kazanmak kadar normal olduğunu bilen bir arkadaşla oynamayı yeğlerim :) Nick : Sanguin Code : 846
Sanguin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Seele said: Gel oynayalim senle :) Tabi, beni ekleyiver SC'den, ayrıntıları konuşuruz. Sanguin (Protoss) - Seele (?)
rocker_tr Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Ben acemiyim. Daha ilk maçta yenilmeye neden olabilir. Etkinliğe katılmak önemli yenilsemde sorun olmaz diyen arkadaş var ise takım olabiliriz. Özel mesaj ile bana ulaşabilir.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 bold yazmana gerek yok acemi arkadaşım
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 dreagloth said: bold yazmana gerek yok acemi arkadaşım adminmisin kardesim?
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 forum polisiyim, bir üstteki mesajları quote lamaya devam edersen seni de uyarırım. Hatta uyarıyorum.
rocker_tr Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Durduk yerde birbirimize girmeye gerek yok.
tunca Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 2v2 takımımız: ölüm melekleri fevax.480(tunca) Visas.988(Tyrannus)
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 2v2 takımımız: ölüm melekleri avcıları Memph.527(tuna) DerangereD.??(emre)
huun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Takımımız: Ölüm Melekleri Avcıları Katilleri şimdilik bu kadar, knight la bi görüşeyim biz de gireriz sanırım.
tunca Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs108.ash2/38733_408160927986_649042986_4652161_1744007_n.jpg üstte solda ölüm meleği 1: tyrannus üstte sağda ve aşağıda ölüm meleği 2: fevax
Öne çıkan mesajlar