reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 mesela kavanoz gibi ama öyle böyle değil Toshiba BK-145 fener aldım, pil yuvası ampülün altında. Kafa kısmını çevirerek açmamız gerekiyor ancak bu fener dalış feneri olduğu için sızdırmazlık amaçlı o-ring conta konmuş. aceba diyorum sıkıştı mı bu ne yapmam gerek açılmıyor. Pilini değiştirmem gerek dalışı kaçırcam help pls şudur: http://www.toshiba-denchi.jp/ebattery/eng/ul/img/bk145.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 kendine bir adet erkek sevgili bul. o da sana güç göterisi yapıcam diye kesin açacaktır kapağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 öncelikle erkeğim, selam çok fena sıkışmış 2 gündür uğraşıyorum tık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 elime almadan bişey diyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ocakta kenarlarını ısıt plastik biraz eriyince eldiven giyip açmaya çalış baktın iyice eridi ve açıldı değiştirdikten sonra sağlam elektrik koli bandı falan ne varsa sar sar sarmala evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 çevirerek açılmıyodur belki? açıl susam açıl gibi bi söz söylemen gerkiyodur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 o değilde aklıma feci bişey geldi YA TERS YÖNE ÇEVİRİYORSAN İKİ GÜNDÜR??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Sıkma yönüne çevir, sonra tekrar açma yönüne. Eğer yapışmışsa conta içten içe belki ters taraf ile oynar biraz, hareket alanı kazanırsın. Birde, bi şırınga bul ve iğnesiyle eğer yüzeye ulaşabilirsen yağ enjekte et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 bide baktın hiç olmuyor, bi mengeneye bağla sap kısmını. Gerçi o kafayı tutacak kadar büyük bi boru anahtarını nereden bulabilirsin, kaç parmaktır o, da bulabilirsen boru anahtarı kullan. Tabi fazla sıkma gücü verme, çatlatırsın kafayı. Çevirilecek kadar tutsun yeter. Bide en son ihtimal yap bunu, plastik yüzeyleri çizer çünkü ne kadar dikkat etsen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 sicak suya sok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 kaslı bir erkek bul X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 sıkışmamıştır bence o. ilk defa pilini değiştireceğine göre alet yeni. nasıl açılacağına falan iyice bak, başka bir yolu vardır mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 bence ters yöne doğru çeviriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 içerde kelepçe olabilir mi? hiç kullanmadım tamamen ya tutarsa mantığıyla yazıyorum. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 açtık :) tabi dalış fln yalan oldu da, önceki dalışta o-ring contaya biraz kum kaçmış arada ezilip sıkışma yapmış. nasıl açtık, mengene ile kafa bölümünü sıkıştırdık, ipin geçtiği delikten çelik boru soktuk. kuvvet x kuvvet kolu (: tabi hemen yağladım fln iyice temizledim yoksa olacak gibi değil, satan adam bile bir kere aşırı sıkıştığı için kendi fenerini kırmış kafa bölümünü değiştirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 güçlü birini bulcaksın yada püf noktası vardır mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar