scorch Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=GfoU_EC9Ul8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 oha adamlar işsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 saka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 orjinali varken gereksiz ama güzel tabii :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 adam yapmış şimdi ver elini level design işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 grafikler wow'dan daha iyi adasd bu arada stormwind'in birebir aynısı olan w3 haritalarıda vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 sc2 edıtorlemı yapılmıs? zaten yapılacak galaxy of sc ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ya net kötü videoyu bi izleyemedim ama görebildiğim kadarıyla BE tarzı bi karakterle mal mal dolanıyo etrafta. starcraftla ne alakası var allaşkına. karakterleri neye benzetse o olur :p zaten starcraftın mmo sunu yapcaklar. LF 1M MEDIC LAST SPOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 said: BE tarzı bi karakterle adam alextrazsaya BE tarzi karakter dedi lan http://fc09.deviantart.net/fs38/f/2008/355/2/0/WoW_Fan_Art___Alexstrasza_by_breakbot.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Dragonmax said: ya net kötü videoyu bi izleyemedim ama görebildiğim kadarıyla BE tarzı bi karakterle mal mal dolanıyo etrafta. starcraftla ne alakası var allaşkına. karakterleri neye benzetse o olur :p zaten starcraftın mmo sunu yapcaklar. LF 1M MEDIC LAST SPOT e olay o zaman adam böyle bi denem yaprım third personda grafik efekleri modeller animasyonlar ekledim bakalım nasıl olucak diye. baya bir iştir böyl editörlere model ve rig ve animasyon eklemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Adam bir de "acemiyim, ondan çok uğraşamadım" falan demiş. Uğraşsa demek birileri neler çıkacak kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ztn amacı editörün gücünü görebilmek ve gösterebilmekti bu videoyu yaparken dio adam hanifull run instance yapmayı planlamıo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar