Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paypal deneyimlilerine bir soru!

KillerLord

Öne çıkan mesajlar

şimdi paypaldan birisine ben birşey sattım birşey deidğim virtual item, bu şerefsiz aradan 4 gün geçince dispute açtı yani bugün paypaldan da ben parayı çekmeiştim duruyordu şimdi bu para bloklandı. bu şerefsize özellikle demiştim ki paypal ile parayı yollarken virtual itemi aldım teşekkür ederim yaz, şimdş kontrol ettiğimde bunu not olarak düşmüş. ne olacak bu dispute nin sonu ? eğer bana kaçıcaksa bende oyun hesabını gidip bloke ettiricem. ama yine bende her şekilde patlıyor para geri gelmediği sürece.

onun gösterebileceği kanıt : yok
benimde sadece adamın düştüğü not var paypaldan para gönderirken.

bende disputeye cevap vermeden önce support ticket açtım dedim böyle böyle ben paypal üzerinden maaş alıyorum her ay yatıtor bunun dışında daha öncede böyle satışlarım oldu hiç bir problem çıkmadı hesabımda. bu adam benden itemi aldı kendi yazdığı gibi de ödemede bunu belirtti şimdi ben ne yapmam gerekiyor bana yol gösterin dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

evet ama şöyle bir pozisyon var oyun hesabı iptal olursa benden de ondan da komple çıkacak. Belki adam bir bok yedik paradanda olacaz anlaşmaya gidelim adamla ben itirazdan vazgeçim o da hesabı bıraksın diyebilir mi adama email attım bende hesabı banlatıyorum bu yaptığına karşı dedim bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
investigationa alınıyo, karşı tarafa belirli aralıklarla ihtarlarda bulunuluyo, sanırım 10 gün içinde ihtarlara cevap gelmezse, 1 ay sonunda paypalın düşüncesine göre sonuçlanıyo. Benim başıma inanılmaz olaylar geldi şu virtual item zımbırtısından en sonunda kapattım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...