Soulless Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 İsim : Cortez Sirket : Final Horizon Irk : Gallente - Intaki Meslek : Madencilik skilleriyle basladım ama manufacturing ve research üzerinde uzmanlasmayı planlıyorum. İsim : Vega Tanaka Sirket : Final Horizon Irk : Minmatar - Sebiestor Meslek : Attributes (intelligence , memory , charisma , willpower , perception ) bu ırkta dengeli dagılmıs oldugundan asıl olarak askeri amaclı olsada madencilik ve diger ihtiyac olan isler icinde kullanmayı planlıyorum. ********************************************** Oyunu almıs ve oynayanlar yarattıkları karakterler hakkında kısa bilgiler verirse hem ingame olarak birbirimizi tanımıs hemde yenilere karakter yaratımında ufacıkta olsa bir fikir vermis oluruz.[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.