sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Arkadaşlar selam, dün ufak bir kaza yaptım da yanlış birşey yapmayayım diye bilen varsa sorayım. Zeka seviyesi düşük bir bayan sürücüye arkadan çarptım, onun tamponu değişecek herhalde 95-96 model honda civic. Telefonunu falan aldım raporu sonra tutarız diye. Yani şöyle söyleyeyim benim kaportada ufak bir doğrultma belki de boya var yani en az 300-400 lira bir masraf çıkar onun tamponu da en kötü ihtimalle değişse 600-700 de o. Şimdi bu durumda ben arkadan çarpan olduğuma göre hatalıyım ve kaskomun hasarsızlığının gitmesini istemiyorum. Onun masrafını benim trafik sigortam karşılayacak ama benimki nasıl olacak? Hatalıyım diye kasko mu yoksa benimki de belli bir limitin altında olduğu için trafik sigortası mı karşılayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Geçmiş olsun kardişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 sağol jınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 kasko delinmesin diyorsan kendi hasarını cebinden ödeyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 geçmiş olsun.suçlu sen olduğun için kasko gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 of ya off. bayan arkadaşlar kızacak ama gerçekten bayanlara daha zor ehliyet verilmeli, bu böyle arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Arkadan çarpmışsın, suç bayanda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 arkadan çarptıysan suçlusun, no exceptions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Manve_13 said: Arkadan çarpmışsın, suç bayanda mı? öyle bir yerde öyle alakasız bir fren yaptı ki, yavaş gitmeme rağmen duramadım. ha kağıt üzerinde takip mesafesi bırakmadığım için suç bende ama olayı görmeniz lazım anlamanız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 sipeyskeyk said: Manve_13 said: Arkadan çarpmışsın, suç bayanda mı? öyle bir yerde öyle alakasız bir fren yaptı ki, yavaş gitmeme rağmen duramadım. ha kağıt üzerinde takip mesafesi bırakmadığım için suç bende ama olayı görmeniz lazım anlamanız için. Doğrudur muhakkak. Ama bakacaksın sürücü bayansa uzak duracaksın. Biraz fazla panik yaptıklarından kenarda yürüyen adam sendelese bile freni kökleyiveriyorlar. Benim başımı da bir kaç kez yakıyorlardı. Takip mesafesi önemli bir şey=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 bir şey sorcam. şimdi ben bu kadının hasarını cepten ödesem, sonra arabamı koysam yola gelmişler vurmuşlar desem trafik sigortası ödemez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 abi arabadan indim dialog şu, -hanımefendi neden durdunuz? -yolun sonunda araba gördüm korktum çok özür dilerim -rica ederim................. yolun sonu dediği de arada yüzlerce metre var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 oder. zabit tutmayin, o zaman kaskonu bozmadan odersin :D bu arada ben senin yerinde olsam tamamini cepten oderim konuyu kapatirim.. ahahah.. genelde ben ole yapiodum birine vurursam, direk sikistiriodum eline 100-200 bisey gonderiodum ugrasmayalim baba hadi falan diye :D ama kismet bu ya hep maas aldigim donemde kaza yapiodum hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ahahaha of. ibretlik paylaşım. vala ekspere yedirirsen olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 hatta sole yap. arabayi servise gotur,.. eksperle bile ugrasma.. kaskonun primini bozmadan onarabilcekleri bole basit meblaglari var yanlis hatirlamiosam hatta ozel servisler var, adini hatirlamiorum da, bole ACS servis falan gibi biseyler vardi, lastik, kaporta, boya duzeltme hirt zirt biseyler yapiolardi onlara goturuosun, onlar halledio.. neydi adi yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 sipeyskeyk said: bir şey sorcam. şimdi ben bu kadının hasarını cepten ödesem, sonra arabamı koysam yola gelmişler vurmuşlar desem trafik sigortası ödemez mi? Hayır...Kaskon öder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 @luniz auto king abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 evet sordum onu beyana göre yapılan işlemlerde trafik sigortası ödemiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 hasarı koycam anlayan birileri 3 aşağı 5 yukarı birşey söylesin ona göre cepten yaptırıcam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 autoking hah oh be.. ona git cepten hallet abi ugrasma.. bazen onlarin iste kaskodan hallettikleri ama senin policene primlerine etki etmeyen kampanyalari falan oluodu. ordan halledersin.. ben trafik sigortasiyla onu karistirdim.. daha dogrusu onu trafik sigortasi karsilio saniodum degilmis, kaskoyla anlasmasi varmis bu amcamlarin.. bide trafik sigortasi bunuda yapmiormus, hepten dustu gozumden.. tirt bisey :D ben valla butun kazalarimi kaskoya gecirdim, en kucugunden en buyugune kadar.. hic acimadim.. hic zararinida gormedim.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 hasarsızlık indiriminden yararlanmadığın için zarar görmüşsün ama farkında değilsin hiç yararlanmadığın için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 caps geliyor telefondan atmaya çalışıyorum resimleri bir saniye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 abi ya zaten policem cok ucuzdu indirip gorup napcamki.. 50-60 tl fark vardi, bilemedin 100 tl.. bi keresinde 40km hizla gidip rofuje alttan arabayi yerlestirip iki airbag i patlatip 7000 tl hasar cikarinca :D hasarsizlik bilmemne yalan oluo.. zaten serefsiz anadolu sigorta bi daha yapmamisti sigortami :D sonrasinda sigorta kasko kavramlari falan anlamsizlasti benim icin :D odedigim paranin karsiligini aldim acimadim hep :D buyuk baska kazam da olmadi cok sukur, daha dogrusu ufak tefek tampon tiklamalari disinda biseyim olmamis baska bak.. :D ahahah bi keresinde at arabasi takmisti bana sagdan boydan boya.. :D cingen abla "kaskon yokmu abeeeeiii, oderr takma gaffanaaa" dediydi bole ptesi sabahin korunde ise gitmeye calisirken.. kaza tutanaginda da belirttim kaskoya verirken, at arabasi takti diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Sabah saat 05.00 Kapı çalar, karşıda jandarma başçavuş. - Bilmemne bey şu araç sizin mi? Bizimle dışarı gelir misiniz? - Hayırdır (Hafif tırsma, hafif uyku sersemliği) - Şey biz sizin arabanıza çarptıkta... - Hassss... Jandarma er uyumuş. Benim arabaya yandan gömmüş. Jandarmada ne kasko ne sigorta tabi... Sonuç jandarma tarafından aşağıda tutulan zabıt. 05.00 sıralarında bi uyandım birisi arabama vurup kaçmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 sorularım şunlar; 1-görüldüğü üzere kaportamda ufak bir göçük var, boya gerekir mi gerekmez mi bilmiyorum ama doğrultma yapılacağını ve kaputun boyanacağını düşünelim, tahmini ne rakam çıkar? 2- Asıl önemli olan bu kadının aracının tamponu ne kadardır? o konuda herhangi bir fikrim yok, resime bakıp değişip değişmeyeceğini söylebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar