Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 genelde is gorusmeleri sonrasi oyle yapiyor insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Bence cok cok iyi olmus :).Devam etmeni tavsiye ederim siddetle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Tesekkurler. :) high speed olayina merak sardim. Ilerleyen gunlerde 1/10000 vb seyler denemek istiyorum. Ogrenebilirsem bazi ilginc projelerim olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Zamanında dota oynuyorduk sonra fotograf,bakalım daha neler cıkacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Bu topaktan girip wallpaper araklıyorum. Super fotoğraflar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 :) Bir tane daha mimari foto cekimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Abi o bina çok acaip ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 hep mimari gitmeyelim bir tane de manzara Galler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Bir tane de HDR cekelim, son donemlerde ilgi azaldi ama olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Leydiiz end Centilmini Facebook'da nihayet fotograf sayfami acmis bulunmaktayim. FB hesabiniz varsa buyrun takip etmek icin https://www.facebook.com/InanAksoyPhotography Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Kendi sayfama ekliyorum seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 foto sayfası açanlar da hep tatava(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 ekleyin tabi. çok önceden açsam mı açmasam mı diye düşünüp ciddi ciddi bir şeyler üretmeden açmak gereksiz diye karar vermiştim. ama işin öbür tarafı da aslında pek çok siteye yüklüyorum fotoğrafları ve en çok ziyaret edilen sitede olmaması garip kaçıyor. facebook da tanımadığım insanlar da takip etmek için ekleme talebi gönderiyorlar reddediyorum baktım işime köstek oluyor açmam gerekti :) iyi de oldu ya hem böylece daha çok foto çekmeye ve daha düzenli yüklemeye teşvik edicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 ben daha o kadar kitleye ulaşmadım. gerçi ulaşabilirim de sanırım ama üşeniyorum. sürekli üretmeye hazır değilim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Facebook'tan aldıgım verim su ana kadar cok iyi. Hem dediginiz gibi profili ekleyeceklerine sayfayı eklesinler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 abi ben xxx photography diye sayfa açmak istemiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Su an bana da sorsan,ben de istemiyorum ama malesef hayran sayısı belli sayıya ulastıktan sonra degistirilmiyor :( Direk kendi isminle acarsın,sonuna fotoğrafçı veya photographer yaz yeterli olur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 evet oyle yapayım sdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 aynı şeyi diyecektim. her tarafta bilmemkim photography yazıp duruyolar. noluyoz olm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Ben fotografa basladıgımda bu kadar cok photography yoktu :))) Simdi utanc verici :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 dslr makine alırken abc photography diye facebok sayfası otomatik açılıyomuş artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 DynamicK said: :) Bir tane daha mimari foto cekimi yeni farkettim, sağdaki asıl binanın ucunu görmeseydik, daha uzun olduğunu düşünseydik daha hoş olurdu gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Yok abi çok rahatsız edici olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Istanbul fotojenik degil, cekemiyoruz dediniz gittim gordum cekip dondum Londra'ya. Azar azar eklemeye basliyorum fotolari. Acilisi da Laleler ile yapalim. Hatta bir duygusal sarki patlatayim. Laleler, Laleler, Laleler, Laleler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Galata kulesinden olanı koysana. Gayet güzel o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar