Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fotolarım

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
Tesekkurler. :)

high speed olayina merak sardim. Ilerleyen gunlerde 1/10000 vb seyler denemek istiyorum. Ogrenebilirsem bazi ilginc projelerim olur herhalde.
  • Admin
Mesaj tarihi:
Leydiiz end Centilmini

Facebook'da nihayet fotograf sayfami acmis bulunmaktayim. FB hesabiniz varsa buyrun takip etmek icin https://www.facebook.com/InanAksoyPhotography
  • Admin
Mesaj tarihi:
ekleyin tabi.

çok önceden açsam mı açmasam mı diye düşünüp ciddi ciddi bir şeyler üretmeden açmak gereksiz diye karar vermiştim. ama işin öbür tarafı da aslında pek çok siteye yüklüyorum fotoğrafları ve en çok ziyaret edilen sitede olmaması garip kaçıyor. facebook da tanımadığım insanlar da takip etmek için ekleme talebi gönderiyorlar reddediyorum baktım işime köstek oluyor açmam gerekti :)

iyi de oldu ya hem böylece daha çok foto çekmeye ve daha düzenli yüklemeye teşvik edicek.
Mesaj tarihi:
Su an bana da sorsan,ben de istemiyorum ama malesef hayran sayısı belli sayıya ulastıktan sonra degistirilmiyor :(

Direk kendi isminle acarsın,sonuna fotoğrafçı veya photographer yaz yeterli olur. :)
Mesaj tarihi:
DynamicK said:

:)

Bir tane daha mimari foto cekimi

yeni farkettim, sağdaki asıl binanın ucunu görmeseydik, daha uzun olduğunu düşünseydik daha hoş olurdu gibi geldi.
  • Admin
Mesaj tarihi:

Istanbul fotojenik degil, cekemiyoruz dediniz gittim gordum cekip dondum Londra'ya.

Azar azar eklemeye basliyorum fotolari.

Acilisi da Laleler ile yapalim.

Hatta bir duygusal sarki patlatayim. Laleler, Laleler, Laleler, Laleler...

• Yeni Oluştur...