Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Evet onu dusunuyorum. Farkli 5 civari poz cektim hepsinde de var. Lensten dolayi olsa idi farkli acilarda fotodaki yeri degisirdi. Dogal bir sey oldugundan oturu ellemedim de rotuslamayi deneyebilirim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Huzur verici bir park fotoğrafı koyayım.Daha yeni çıktı lightroom fırınımdan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Şu an isyan ediyorum bizim niye böyle parkımız yok diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Bugün çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 off çok güzel. şu sınavlarım bitse lightroom u denemek için sabırsızlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 London Eye uçağın birisine ateş açarken yakaladım. Gün batımı sırasında ilginç bir kare oldu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 DynamicK said: Bugün çektim. şunu hangi lensle çektin dyna? 18-105 değil heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 18-105 i bir kaç ay kullandıktan sonra kutusuna koydum halen daha orada duruyor :) 70-300VR ile çektim o fotoğrafı. Hava da epey karanlıktı. ISO epey yüksek o fotoğrafta. 800 e dayamışım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 DynamicK said: Teşekkürler. bu fotografi cok begendim, hep isteyip yakalayamadigim tipten bir kompozisyon. ama sanirim renkleri daha vivid ayarlamayi tercih ederdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 O fotoğrafta saturation kıstım biraz. Bazen daha etkili oluyor. HDR gibi bir görünüm verip saturation kıstığında daha güzel. Fotoğraf hdr değil bu arada. Lightroom üzerine color efex filtreleri ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 kaç saniye? saat/hava durumu neydi bi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 DynamicK said: ps: stok foto olarak kullanmasınlar bunu diye watermark ekledim. çok hoşuma gitmişti çünkü duvar kağıdı yapacaktım. ama net olmadı ya beceremedim. bi de keşke watermark olmasaydı tabi:( beni çok rahatlatıyo böyle ayrıntılı incelemesi zevkli fotolar. tek tek bakıyorum düğmelerin hepsine.::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Watermark sız koyacaktım da bu tip fotoğrafları stock foto olarak kullanıyorlar. İzin isteyen & bildiren biri çıkarsa link vererek izin veririm diyerek watermark ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Mr_Hand said: kaç saniye? saat/hava durumu neydi bi de? 134 saniye. Öğlen 2:34 de çektim. Hava epey karanlıktı bulutlar sağolsun. Lakin çok ufak bir ara güneş göründü. 10 stop nd filtre takılı olduğundan uzun pozlama sorun olmadı gün ortasında. Tek zorlandığım nokta fırtınalı hava oldu. Tripod her ne kadar sağlam olsada ayakları sonuna kadar açmam gerekti. Hali ile yerden uzaklaştıkça sarsıntı artıyor. Yine de temiz sonuç aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 hmm. ND filtrede ill aB+W mi kullanıyosun ya? daha ucuzları iş görmüyo mu? alınmayacak gibi mi bunlar? hayır yani bi tane 55 mm aldım 67 falan da aliim diyorum da çok para be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Hiç anlamıyan biri olarak birşey soracam gerçekten merak ediyorumda. Şimdi güzel siz bu fotoları çekiyorsunuz ama sonra neden gidip programlarla üstünde oynuyorsunuz? Bildiğin hile bu, doğalı neden tercih etmiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Mr_Hand said: hmm. ND filtrede ill aB+W mi kullanıyosun ya? daha ucuzları iş görmüyo mu? alınmayacak gibi mi bunlar? hayır yani bi tane 55 mm aldım 67 falan da aliim diyorum da çok para be. Tiffen ND filtre de var bende. 77mm lik lens için B+W tercih etmeye başladım. Şöyle söyleyim her lens için filtre almaktansa step up ring kullanıyorum. En kalitelisini 77mm boyutunda alıp atıyorum 67mm lik 70-300 lens üzerinde kullanırken 67-77mm step up ring kullanıyorum. İleride belki Cokin ya da paraya kıyıp Lee kare filtrelerden alıcam. NolaxThensbane said: Hiç anlamıyan biri olarak birşey soracam gerçekten merak ediyorumda. Şimdi güzel siz bu fotoları çekiyorsunuz ama sonra neden gidip programlarla üstünde oynuyorsunuz? Bildiğin hile bu, doğalı neden tercih etmiyorsunuz? Tamamen tercih meselesi. Fotoğrafçıların çoğu program kullanıyor. Filmli kameralarla fotoğraf çekenler için dahi geçerli. Banyo ettirilirken kullandıkları her teknik bilgisayar programları gibi değişiklik yapıyor fotoğraf üzerinde. Kameranın çektiği fotoğraf doğal demek bence saçma. Kameranın kabiliyeti ne kadar ki tamamen doğal fotoğraf çekebilsin? Örneğin sen mekanda bulunurken kendi gözünle baktığında gökyüzünü tamamen beyaz görüp zemini net mi görüyorsun? Ya da gökyüzünün şekillerini ayırt edebilirken zemini zifiri karanlık olarak mı görüyorsun? Tabiki de hayır. Program kullanarak fotoğrafçıların kimisi fotoğrafı olabildiğince doğal hale getirirken kimisi de istediği etkiyi vermesi için farklı şekillerde manipule eder. Hiç bir şey yapmasan dahi en azından white balance, contrast, brightness, level&curves, clarity gibi ayarları düzenlemen gerek. Aksi taktirde o fotoğrafı sen değil makinen çekmiştir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 hmm ben de 55lik var sadece işte ringle 52lik ağzı olan lense takıyorum zaten :P de 67'lik alıp 52'liğe takamıycam yani =) Tiffen falan aliim ben de bi ara o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Hoya ve Tiffen iyidir. Hoya CPL pro gayet sağlam bir filtre mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Yeni yılımız kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar