Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

External Hard Disc..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam ahali ;

Kısa kesicem , şimdi external bir hard disk alıcam ,500 gb filan civarı olsun istiyorum , fiyat ve performans açısından ne tavsiye edebilirsiniz? Teşekkürler...
Mesaj tarihi:
samsung seagate wd hepsinden kullandım, hatta ne tesadüftür wd ye 2 defa şans verdim, samsung ve seagate bir çok defa betona bile düştü hala çalışıyor, wd de 500gb lik veri uçup gitti

valla sennde iki defa wd den böyle yığın verilerin gitse sende güvenemezdin
Mesaj tarihi:
500gblık harddiskin düşmesi niye usta ben onu anlamıyorum. Benim kocaman harddiskim kasanın üstünde duruyo temiz temiz. Yerinden oynamıyo kaç yıldır. Aslında taşıma süngeri gibi birşey yapmak lazım onun içine koyup taşımak lazım düşerse yumuşak düşsün. Evlat acısı gibi lan harddiskin yere düşmesi sdfsd
Mesaj tarihi:
mikail said:

samsung seagate wd hepsinden kullandım, hatta ne tesadüftür wd ye 2 defa şans verdim, samsung ve seagate bir çok defa betona bile düştü hala çalışıyor, wd de 500gb lik veri uçup gitti

tam tersi de bana oldu. WD hala çalışıyor sorunsuz, seagate selametle.
Mesaj tarihi:
samsunglar var deri kılıfı içinde. önceden 500dü şimdi 640 olarak satılıyor fiyatı da 170 civarı teknosa'da. bir buçuk senedir sorunsuz ayrıca tipi de güzel. tavsiye ederim. Ama alır almaz ntfs'ye çevirmeni öneririm.
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

samsunglar var deri kılıfı içinde. önceden 500dü şimdi 640 olarak satılıyor fiyatı da 170 civarı teknosa'da. bir buçuk senedir sorunsuz ayrıca tipi de güzel. tavsiye ederim. Ama alır almaz ntfs'ye çevirmeni öneririm.

bende birgün önce aldım siyahından. görünüşü çok güzel. deri kılıf pek kullanışlı gelemedi ama bana.
  • Yeni Oluştur...