suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Selam ahali ; Kısa kesicem , şimdi external bir hard disk alıcam ,500 gb filan civarı olsun istiyorum , fiyat ve performans açısından ne tavsiye edebilirsiniz? Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 western digital derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 her external baslıgında wd denir. denmeye de devam edecek. iyi cunku. disk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 samsung da fena değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikail Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 WD lere dayanıklılık konusunda güvenemedim güvenemeyeceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 O sana güveniyomuş ama etrafındakilere güvenmiyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikail Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 samsung seagate wd hepsinden kullandım, hatta ne tesadüftür wd ye 2 defa şans verdim, samsung ve seagate bir çok defa betona bile düştü hala çalışıyor, wd de 500gb lik veri uçup gitti valla sennde iki defa wd den böyle yığın verilerin gitse sende güvenemezdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 500gblık harddiskin düşmesi niye usta ben onu anlamıyorum. Benim kocaman harddiskim kasanın üstünde duruyo temiz temiz. Yerinden oynamıyo kaç yıldır. Aslında taşıma süngeri gibi birşey yapmak lazım onun içine koyup taşımak lazım düşerse yumuşak düşsün. Evlat acısı gibi lan harddiskin yere düşmesi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Bendeki Seagate 2 kere olduğu yerde bozuldu. Birisinde yedeklemeden çıktıktan sonra diğerindede sabah kalkınca bozuk buldum o yüzden seagate e güvenim 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 1.5 tb Seagate Expansion clicking diye arat, neden bi daha da almam Seagate sen de gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 mikail said: samsung seagate wd hepsinden kullandım, hatta ne tesadüftür wd ye 2 defa şans verdim, samsung ve seagate bir çok defa betona bile düştü hala çalışıyor, wd de 500gb lik veri uçup gitti tam tersi de bana oldu. WD hala çalışıyor sorunsuz, seagate selametle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 7-8 tane samsung var elimde ufak darbeler yüzünden kafa atıyolar, çalışmıyolar. Wd (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 samsunglar var deri kılıfı içinde. önceden 500dü şimdi 640 olarak satılıyor fiyatı da 170 civarı teknosa'da. bir buçuk senedir sorunsuz ayrıca tipi de güzel. tavsiye ederim. Ama alır almaz ntfs'ye çevirmeni öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 CthuLhu said: samsunglar var deri kılıfı içinde. önceden 500dü şimdi 640 olarak satılıyor fiyatı da 170 civarı teknosa'da. bir buçuk senedir sorunsuz ayrıca tipi de güzel. tavsiye ederim. Ama alır almaz ntfs'ye çevirmeni öneririm. bende birgün önce aldım siyahından. görünüşü çok güzel. deri kılıf pek kullanışlı gelemedi ama bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 arkadaslar nasi bi dunya orasi ayni anda 2ser 3er externallar betona dusuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikail Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 hıhı böyle tuttum üç markayı bıraktım betona, süper oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 bu kadar ansıteybıl aletlere nası güvenip o kadar veri dolduruyosunuz bilmiyorum. ama internal + hard disk kutusu denilen olay da işinize yarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 seagate barracuda 1 tb 139 lira elektro wörld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 wd yada seagate'e bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar