Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yıldız Teknik Davudpaşa Konaklama

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

Merhaba Arkadaşlar;
Kız kardeşim bu sene Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümünü kazandı. Malesef KYK üzerinden yaptığımız yurt başvurusunda yedeklerde görünüyor kendisi. 1250. yedek falan. İstanbul'u pek fazla bilmiyorum o yüzden sizlerden yardım alabilirim diye düşündüm. Davutpaşa kampüsü civarında yurtlar var mı? Varsa isimlerini bilenleriniz buraya yazabilir mi? Yıldız teknikte okuyan bayan arkadaşlarınız nerelerde kalıyorlar?

Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

okulun içinde kız yurdu var kyknın mıydı hatırlamıyorum yalnız.onun dışında okulun kendi yurdu da var levent civarında biyerde servisle fln gider gelir sorun yaşamaz,okulla temasa geçsin bilgi verirler zaten.onun dısında cemaat yurtları fln vardır davutpasa, zaten sanayi mahallesi tarzı biyer çok fazla seceneginiz olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

kampüs hafif metronun ilk ve son durağına 15 dk uzaklıkta
metro durağına yakın herhangi bir yerde kalacak bir yer bulsa sıkıntı yaşamaz, kampüsün içinde zaten yürüyerek bir yere ulaşamaz.
aylık akbil aldı mı toplu taşımayla çok rahat ulaşır
tranvay, metrobüs hepsi ulaştırır
niye yazdım bunları illa kampüsün dibi diye kasmasına gerek yok
cevizlibağ-->beyazıt istikametinde baya bir yurt var herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Yurdun uzaklığından çok imkanlarına bakın maddi olarak rahatsanız. Mesela yurt banyosu denen bir şey vardır, erkeklerinkinde bile rezalettir; kızları düşünmek bile istemiyorum. Odada banyo-tuvalet varsa mesela ama bir 20 dakika daha uzaksa onu şeçin. Kız ilk yılında rahat etsin en azından.

Davutpaşa'ya trenle gidildiği için Avrupa yakasında olduğu ve Sarıyer'de olmadığı sürece ulaşım pek sorun olmaz. Güngören'de iyi yurtlar vardı duyduğum ama kız yurdu olduğu için aradığınız şu iyidir diyemiyorum. Ama kesinle yaşanılan semtlere bakın: Şişli gibi, Beşiktaş gibi. Gidip Beyoğlu'ndan ya da Eminönü'nden bir yurt şeçmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Beyazıt demişsin; aman abi, sakın! Benim okul oradaydı; tekin yerler değil geceleri, çoğunluk tarikatçi yurtların zaten. Geceleri etraftaki otelleri ve sokakları hayat kadınları ve köyünden bir günlüğüne gelmiş kardeşinin etrafında görmek istemeyeceğin tipler doldurur.

Sakın!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...