Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çekilmesini istediğiniz filmler, diziler

GERGE

Öne çıkan mesajlar

smarthan said:

DoruK said:

istanbulun fethi filmi böyle, yüzüklerin efendisi iki kuledeki gibi bir savaş atmosferi olacak, adam gibi oyuncular falan dünya çapında bi yapım olması lazım yoksa sakın çekmesinler uzak dursunlar

yüzüklerin efendisi deilde cennetin krallığı gibi yapsınlar. (yavuz selim çekiliodu sanırım bi ara. ordaki gibi olucaksa hiç uraşmasınlar tabi)

evet ya harikuleyt savas sahneleri olan,konstantinapolis in fetih filmi cekilse tadından yenmez.
Sosyal ağlarda paylaş

smarthan said:

DoruK said:

istanbulun fethi filmi böyle, yüzüklerin efendisi iki kuledeki gibi bir savaş atmosferi olacak, adam gibi oyuncular falan dünya çapında bi yapım olması lazım yoksa sakın çekmesinler uzak dursunlar

yüzüklerin efendisi deilde cennetin krallığı gibi yapsınlar. (yavuz selim çekiliodu sanırım bi ara. ordaki gibi olucaksa hiç uraşmasınlar tabi)

peki fatih büyük iskender gibi şey olacak mı?
bbpciler seti basar valla.
Sosyal ağlarda paylaş

Max Payne çekilsin isterdim, istemez olsaymışım. Bioshock da istiyordum, Gore Verbinski dediler, gerçek olamayacak kadar iyi diye düşündüm sonra adam bıraktı gitti. Şimdi nasıl çekeceğiz diye düşünüp duruyorlarmış...

World of Darkness, Vampire dizisi istiyorum. Modern zamanda, metropolitan alanda olmalı. Minimum romantizm. Baştan sona vurdu kırdı da olmasın ama bir oldu mu, epic olsun, disiplinleri dizsinler. Ana karakter yeni vampir olmuş bir eleman olsun. Malkavian sidekick'i olsun.

Uzumaki isimli manganın miniseries çekilsin. Japonya'da geçsin ama Hollywood yapımı olsun. Her bölümü başka bir yönetmen yönetmesin. Karakterleri fiziksel olarak benzeyen oyuncular oynasın.

Zork dünyasında geçen bir film. Komedi/Macera. Eskiden çok ünlü olup da son senelerde unutulan isimler oynasın.

Arthur C. Clarke'ın Childhood's End, filmi çekilsin. Çook büyük bütçeli olsun. Keanu oynamasın.

Blade-Runner sequel. Aynı evrende ve zamanda geçmesi dışında ilk filmle bağlantısı olmayacak. Ridley Scott çekecek, 3D olacak.

Çekilmesini istemediğim film ise 3D Titanic. Verin oscarı rahatlasın Cameroon, belli ki çok içerlemiş...
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

Another World
Star Craft
ama en önemlisi Rama serisinin...

rama serisine kasıyorlarmış diye okumuşluğum var. ramayla randevu ile başlayacaklarmış, sorunlar, sıkıntılar varmış. baya da iyi bi yönetmen çekmek istiyormuş hatta senaryosu falan hazırmış. böyle birşeyler okuduğuma eminim ama kaynak göster dersen şimdilik sadece kıçım. bulabilirsem atarım kaynağınıda. yönetmen adı falanda vardı. nerde okudum ben bunu ya..
Sosyal ağlarda paylaş

zaten imdb vardı bi ara böyle film. hatta kaptanı morgan aga oynuyor gözüküyordu ama patladı. Zaten adam gibi çekmeyeceklerse çekmesinler daha iyi. Mundar edilmemesi gereken bir şaheser kendileri. Cast'ı filan çok iyi ayarlamaları lazım. Hani ilk kitabı geçtimde 2-3 ve 4. kitaplarda cast filan çok kritik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...