reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 bir iş görüşmesi yaptım. işe girdim gibi. müdür hanım benden bir yazı yazmamı istedi. yapacağın işle ilgili, kendinle ilgili, görüşlerinle ilgili, vizyon ve misyonlarınla ilgili birşeyler yaz bana dedi şimdi ben de şöyle bir yazı yazdım çok acaip oldu bence. sizce alacağı varsa da almaz mı beni ne olur nasıl gelişir olaylar normalde böyle birşeyi sormamam gerekir size ama bazen de çok saçma şeyler yapabiliyorum. bu da onlardan biri mi aceba merak ettim. yazı şöyle said: burada yazi vardi eskiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 çok uzun, kadın okumaz bunu. bi de işe alırken niye kompozisyon yadırıyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 said: Ama bu yazıyı size yazan kişi her koşulda aynı kişi. Ben Enver Mülayim, ne olursa olsun ülkelerin ve dünyanın siyaset ile değil, bilim ve teknoloji ile yönetilebileceğini düşünen bir çalışanınızım Burda gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 orda baya saçmalamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Aristo falan olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 kısa yaz öz yaz bu ne abi wot mu yazıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 evet ya o ne gölgelerin gücü adına demediğim kalmış bitek. imla hataları fln düzelttim ilk paragrafı da seyreltiyorum biraz. aristo kalsa da olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 baslik fail Mülayim fail yoksa iyi ver gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ne desek dalga geçiyor olacaz.şurasını değiştir dicem yok elde bişe kalmicak olduğu gibi at en iyisi.bide mühendissin sen yazar değil coşma tzu aristo falan noluyoz.dinsiz olduğunu nie araya sıkıştırdın? mantığını anlamadığım işi yapmam ne? biaz küçükken girdiğim bi işte patron şunu yap dediğinde sölediği şeyin mümkün olmadığını anlatmaya çalıştım die bi ton azar işitmiştim.adam ben yap dedim yapacaksın uğraşacaksın diyor.olmayacağını bile bile uğraşıcan yani burası törkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 otomasyona döndürmeyi düşünürseniz ilerde bana ulaş festo teknik danışman satış mühendisiyim haberin olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ya kadın böyle biri yani allahsız fln mesela ordan ortak yan diye girebilrim biraz ramazanda iş görüşmesine gelenlere elma fln ikram ediyorlar yemeyenleri gözlemliyorlar :) öyle bir yer işte. bir de bana görüşlerimi fln sormuştu o yüzden ekledim onları ama evt oralar da seyreltilmeli sanırım. ne biçim bi gazla yazmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 bu arada kadın güzel mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 dur bi de sen alçakgönüllülük yapıp; tecrübesizim ,cahilim filan yazmışsın .KOVULDUN çıkşarı.bizim patronlar sevmez gerçekçiliği .ben süperim şöleyim böleyim aha o dağları ben yarattım tarzında yazman lazım .yazmıyosan da dierlerini de sil.adamlar senden yeni bişey beklemiyordur muhtemelen en sevmediğim huyum çok mükemmelliyetçiyim tarzı zırvalar bekliyolardır edik:çok da sallamayim ya belki bekliolardr:) belki ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 hmm kadın çok şişman güzel fikirler bunlar editledim ilk mesajı bir bakın tekrar bence süper oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 dur ya ikinci cümle düşükmüş edit gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 aklıma how i met your mother da barney nin görüntülü cv si geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 en editli hali şuan ilk sayfadaki. yolluyorum böyle hadi eyw :D teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 DURR GÖNDERME !! "İdeolojisi bilim olan biri olarak, ülkelerin ve dünyanın siyaset ile değil, bilim ve teknoloji ile yönetilebileceğini düşünen bir mühendisim." said: Burası ağır fail toplumlar toplumsal bilimle yönetilir abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 "İdeolojisi bilim olan biri" wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 bu ne abi önyazı mı şimdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Abi kadın soyadını okuduktan sonra istersen Ulysses'i yazmış ol, sökmez. Bir de referans verip durma başvurunda, kendi fikirlerin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 çok geç brolar http://www.youtube.com/watch?v=jMraCqBOMwI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 gercekten adin Mülayim mi?. ee senle ilk orta ve lise yillarinda dalga gecilmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 adım enver soyadım mülayim isim olsa bile, isimle dalga geçebilecek kadar beyinsiz bir arkadaşım olmadı hiç etrafımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ahahah bırak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar