Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dalga geçmeyin lütfen biraz ciddi bir konu

reddiye

Öne çıkan mesajlar

bir iş görüşmesi yaptım. işe girdim gibi. müdür hanım benden bir yazı yazmamı istedi. yapacağın işle ilgili, kendinle ilgili, görüşlerinle ilgili, vizyon ve misyonlarınla ilgili birşeyler yaz bana dedi

şimdi ben de şöyle bir yazı yazdım

çok acaip oldu bence. sizce alacağı varsa da almaz mı beni ne olur nasıl gelişir olaylar

normalde böyle birşeyi sormamam gerekir size ama bazen de çok saçma şeyler yapabiliyorum. bu da onlardan biri mi aceba merak ettim.

yazı şöyle

said:

burada yazi vardi eskiden
Sosyal ağlarda paylaş

ne desek dalga geçiyor olacaz.şurasını değiştir dicem yok elde bişe kalmicak olduğu gibi at en iyisi.bide mühendissin sen yazar değil coşma tzu aristo falan noluyoz.dinsiz olduğunu nie araya sıkıştırdın? mantığını anlamadığım işi yapmam ne?
biaz küçükken girdiğim bi işte patron şunu yap dediğinde sölediği şeyin mümkün olmadığını anlatmaya çalıştım die bi ton azar işitmiştim.adam ben yap dedim yapacaksın uğraşacaksın diyor.olmayacağını bile bile uğraşıcan yani burası törkiye
Sosyal ağlarda paylaş

ya kadın böyle biri
yani allahsız fln mesela ordan ortak yan diye girebilrim biraz
ramazanda iş görüşmesine gelenlere elma fln ikram ediyorlar yemeyenleri gözlemliyorlar :) öyle bir yer işte.
bir de bana görüşlerimi fln sormuştu o yüzden ekledim onları ama evt oralar da seyreltilmeli sanırım.
ne biçim bi gazla yazmışım
Sosyal ağlarda paylaş

dur bi de sen alçakgönüllülük yapıp; tecrübesizim ,cahilim filan yazmışsın .KOVULDUN çıkşarı.bizim patronlar sevmez gerçekçiliği .ben süperim şöleyim böleyim aha o dağları ben yarattım tarzında yazman lazım .yazmıyosan da dierlerini de sil.adamlar senden yeni bişey beklemiyordur muhtemelen en sevmediğim huyum çok mükemmelliyetçiyim tarzı zırvalar bekliyolardır

edik:çok da sallamayim ya belki bekliolardr:) belki ama
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...