mazbul Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Bunun olmasinin sebebinedir en aza indirgemek icinne yapmam lazim ve her olduktan sonra tekrar serveri acmaya calistigimda error veriyi listening socket de ve restart atmam gerekio bu da beni cildirtiyor.Yardiminiza ihtiyacim var.
d3n1z Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 banada olmustu ben sphere yi silip gene kurmustum vede nasil oluyor o bilmiyorum.. yani yardimci olmam pardon.[hline]-Deniz-
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Sphere INI Dostasinda Bulunan FREEZERESTARTTIME=60 yaparak duzeltebilirsin.iyi calismalar.[hline]† Tek Rakibi Kendisi † ZodyaG Admin ICQ=160053851 Scripter,Animator,
kickass Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 o bir çözüm değil gene main loop olayını yaşar. yukarıdaki çözüm sadece main loop fronzen olucan 1 dk içinde reset atıyor savesiz. bunun çözümü için bütün scriptlerini en başından buglara karşı incelemen gerek sonralarındaki [eof] ları koymayıda unutma zor bir iş olucak kolay gelsin...
Öne çıkan mesajlar