Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Niang ve Okan insanüstü oynadılar , Dia'yıda beyendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 okan sol bek olsaymış keşke ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Fenerbahçe beleş galibiyet alıyor diyen adamlar da galatasaraylı haa, yani bilmesek görmesek, kanser olmasak şaibeli galibiyetleriyle cimbomun eyv dicez. yorumlar yanıltmasın insanları, uyarayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Daha ilk satırdan, hiç kimse birşey dememişken başkasına laf çarpıyorsun Arkasokak, sonra Paticik.Com bölümünde futbol mafyası beni kışkırttı diye feryat figan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 okan ilk izlenim olarak çok olumlu. lazım böyle gençler. ayrıca gerçekten yıllar sonra birebir pozisyonda net bir plase ile topu ağlara gönderen bir forvetimiz oldu. gözlerim yaşardı lan resmen. topu kalecinin üzerine atmadı.. ağlamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Fenerbahçe yenilince rakip kötü, kazanınca takım kötü oluyor. ezbere yorumlardan siz sıkılmadınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 kalecinin biri elinden topumu kacirmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar