Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Besiktas - Genclerbirligi

jacabo

Öne çıkan mesajlar

beşiktaştan bu sene bişi olmıycağı anlaşıldı.gsdede iş yok ne ararsan gene fenerde var.[signature][hline]Ölüm dediğin nedir ki Gülüm?Ben senin için yaşamayı göze almışım

Paticik Thread Saptıranlar derneği Başkanı
Hayat Pokere Benzer.
Eğer Kartlarını Düzgün Oynarsan Daima Kazanırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

bence rezalet oynadık..ztn istatistiklerede yansıdı gençler kaleye 20 şut atmış 5i bulmuş bizimkiler toplam 5şut atmışlar..böle salaklık olmaz ama ahmet yıldırım'ın bayaa bi kulaı çekilmeli
carew ilerde çok yanlız ahmed hassan'la olacak bi iş deil adam mükemmel bi orta kesti bizimkiler arkada saklanıodu Allah'tan uğur attı...fark yemediimize seviniorm ceza sahasındaki karambollerde biraz şanssız olsaydık çok üzücü olurdu moral olarakta çökerdik..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

el seka'nın kırmızı kartı sarı kartla atlatılmış
uğur'un kırmızı kartı, kartsız atlatılmış
ahmet yıldırım'ın 2. sarısından önce Youla'nın çekmesini es geçilmesi
90 dakika sahada bjk li futbolcuların katledilmesi
ali güneş'e yapılan eşşek gibi faulun görülmemesi

daha ne diyelim be yuh..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLaQ, 15 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
el seka'nın kırmızı kartı sarı kartla atlatılmış
uğur'un kırmızı kartı, kartsız atlatılmış
ahmet yıldırım'ın 2. sarısından önce Youla'nın çekmesini es geçilmesi
90 dakika sahada bjk li futbolcuların katledilmesi
ali güneş'e yapılan eşşek gibi faulun görülmemesi

daha ne diyelim be yuh..

Bence:
Elsakanın sarı kart dogruydu...
ugurunki tam bir komedi...
ahmet yıldırıma az bile sen kaptan ol sonra ole aptal bir haraket yap yuh yani....
mac her zmnki gb-bjk macları gibi sertliklerle gecti ama bu sefer hiç dogru duzgun pozisyon yoktu OKAN BURUKa sonsuz tesekkurler o ne asistti ole...[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

ali güneş önde, geçmiş gidiyo, top penaltı noktasının az sağında yerde sekio ve nası sarı oluyo o? :)

bu arada ahmet yıldırım'ın kartı hatalı demiyorum, ama yanhakem'in ayağına çarpacak kadar yakın mesafede youla faul yapıo ve gıkı çıkmıyo yanhakemin. Bunların "görmedim" gibi bi bahanesi de yok.[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Sosyal ağlarda paylaş

ali gunesin pozisyonunda konum olarak carewin arkasındaki adamda yakındı ali gunese... Bence onun için wermedi...
youla olayında bencede faul war ama ben orda faul verilmemesinden cok salak ahmet yıldırımın hatalı davranısına kızdım hatta cıldırdım...[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...