Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 hakem faciası[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 noluyo ya hakem faciası falan noldu ki ?[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Ahmet'in gereksiz hareketleri yüzünden gitti maç, artık birkaç gün üzerimden atamam bu stresi, izlesem bir türlü izlemesem bir türlü.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ya kahrolsun şifreli kanallar, forumdan maç izlioruz ehe :D[signature][hline]All of my endings, waiting to begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bu haftanin en zevksiz en cirkef maci idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 7-1 bjk alır 4-1 az olmuş açık arttırmamı bu be. 1-0 yeninde öpün başınıza koyun sanki takım haftalardır önüne gelene fark atmış gibi konuşuyosunuz[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 berabere demiştim tuttu.[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bende berebare bıter dıyordum heo bugun arkadaslara[signature][hline]paticik gece vardiyasinda En Kral Punk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Vodan hiç pepsi kola içtin mi ? sakin :)[signature][hline]All of my endings, waiting to begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Yok anam sakinim ben hatta birazdan geççem tv karşısına spor programları başlicak zevkle seyretcem =D[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 telegolü kaçırma o zmn, hahaha[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 hey allam ya hakem kotuydu bence nese zor maclar gecıyorda hepsınde puan kaybedıyoruz[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Erman Toroğlu: Hakemler facia, Beşiktaşı yediler.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 kendi marifeti..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 beşiktaştan bu sene bişi olmıycağı anlaşıldı.gsdede iş yok ne ararsan gene fenerde var.[signature][hline]Ölüm dediğin nedir ki Gülüm?Ben senin için yaşamayı göze almışım Paticik Thread Saptıranlar derneği Başkanı Hayat Pokere Benzer. Eğer Kartlarını Düzgün Oynarsan Daima Kazanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bence rezalet oynadık..ztn istatistiklerede yansıdı gençler kaleye 20 şut atmış 5i bulmuş bizimkiler toplam 5şut atmışlar..böle salaklık olmaz ama ahmet yıldırım'ın bayaa bi kulaı çekilmeli carew ilerde çok yanlız ahmed hassan'la olacak bi iş deil adam mükemmel bi orta kesti bizimkiler arkada saklanıodu Allah'tan uğur attı...fark yemediimize seviniorm ceza sahasındaki karambollerde biraz şanssız olsaydık çok üzücü olurdu moral olarakta çökerdik..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 o ne ya ali güneş naapmış öle. direk kırmızı falan diil yeşil kart. amerikaya göndericen bunu[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 zuhaha kafa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 abi hakem yanlış karar verdi o olayda ama ahmet yıldırımı atmakta haklıydı yani salak herif kaşındı resmen hem sarı kartı var hem artislik yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 el seka'nın kırmızı kartı sarı kartla atlatılmış uğur'un kırmızı kartı, kartsız atlatılmış ahmet yıldırım'ın 2. sarısından önce Youla'nın çekmesini es geçilmesi 90 dakika sahada bjk li futbolcuların katledilmesi ali güneş'e yapılan eşşek gibi faulun görülmemesi daha ne diyelim be yuh..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ben MHK baskanı olsam yan hakemin direk lisansını yırtarak goz doktoruna gonderirdim... Adamın dibindeki olayda acaip salakca yorumlar yaptı muhauahuahua[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: bLaQ, 15 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki: el seka'nın kırmızı kartı sarı kartla atlatılmış uğur'un kırmızı kartı, kartsız atlatılmış ahmet yıldırım'ın 2. sarısından önce Youla'nın çekmesini es geçilmesi 90 dakika sahada bjk li futbolcuların katledilmesi ali güneş'e yapılan eşşek gibi faulun görülmemesi daha ne diyelim be yuh.. Bence: Elsakanın sarı kart dogruydu... ugurunki tam bir komedi... ahmet yıldırıma az bile sen kaptan ol sonra ole aptal bir haraket yap yuh yani.... mac her zmnki gb-bjk macları gibi sertliklerle gecti ama bu sefer hiç dogru duzgun pozisyon yoktu OKAN BURUKa sonsuz tesekkurler o ne asistti ole...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ali güneş önde, geçmiş gidiyo, top penaltı noktasının az sağında yerde sekio ve nası sarı oluyo o? :) bu arada ahmet yıldırım'ın kartı hatalı demiyorum, ama yanhakem'in ayağına çarpacak kadar yakın mesafede youla faul yapıo ve gıkı çıkmıyo yanhakemin. Bunların "görmedim" gibi bi bahanesi de yok.[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 beşiktaş bala kurtardı, hadi yine iyisin iyisin iyisin, sen işini bilirsin, bilirsin bilirsin.. dım dım dım tıs..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ali gunesin pozisyonunda konum olarak carewin arkasındaki adamda yakındı ali gunese... Bence onun için wermedi... youla olayında bencede faul war ama ben orda faul verilmemesinden cok salak ahmet yıldırımın hatalı davranısına kızdım hatta cıldırdım...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar