Ravensight Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Yahu 307 otomatiği benzini içiyor diye satıp, 308 dizel alıyoruz. 20.000 liraya saydılar 307'yi. sanırsam salı günü bu iş bitiyor. Fakat gözümü otomatikte açtım, otomatiği geç triptonikti yani. Sağ el ensede, sol bacak camdan dışarda sürdüm arabayı ben. Vitesli ve dizel araba kullanmaktan bihaberim. Biraz tırstım açıkçası. Bilmem gereken önemli püfler var mı be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Herşey pratikte, kullanarak alışacaksın dayıboy. Zorlar ama imkansız olacak değil. Rahatlığını ararsın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 dizel olunca bi parça daha farklı biraz daha fazla gaz vermen lazım mesela :) alışırısn ama hiç korkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Abi çook ama çok dikkat et gözünü seveyim.. Otomatik vites kullanan insanların çoğusu, genelde aslında akülü arabanın büyüğünü kullandıklarından bihaberler.. ehaueahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Tek bilmen gereken şey araba stop ettiğinde panik yapmayacaksın. Arkadakinin görevi beklemek. Sakin sakin yeniden çalıştır arabayı ve yoluna devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Zamanla alışırsın diye düşünüyorum. İnsanlara nelere alışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 boş bi yerde bi kaç saat çalışmadan çıkma trafiğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Ya git baska arabanin otomatik dizelini al ne gerek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 307 satıp 308 aldıgınız icin geçmiş olsun hiç mi ders almadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 neyden ders almalıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 307nin rezaletinden, peugeotun daha dorusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 6 senedir kullanıyorum ben 307'yi. 2004te aldım işte. 1 kere bile arıza yapmadı. Sorun çıkmadı. Buradaki teknik servisten de gayet memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ben 2007de aldım 2003 model, illallah dedim valla 307 otomatikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Pickles said: Tek bilmen gereken şey araba stop ettiğinde panik yapmayacaksın. Arkadakinin görevi beklemek. Sakin sakin yeniden çalıştır arabayı ve yoluna devam et. ve başta bununla hep karşılaşabilirsin.. 1. viteste giderkende hafiften ayağın debriyajda olsun hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 abi debriyajdan yiyecek bu sefer de =/ dokunma yani, hazır olsun ayağın ama üstünde tutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 debriyajın üstünde ayağınızı tutmayın manyak mısınız bitirceksiniz. bırak stop etsin araba alışana kadar. motoru dinlerseniz o size zaten ne zaman debriyaja basıcan ne zaman çekicen o size söyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Çok stop ettirmenin zararı varmı arabaya ? Ya da mesela debriyaja basılı gitmenin ? Bana tee sürücü kursunda araç için ikisinin de baya bir zararlı olduğu söylenmişti ama bana sadece stop ettirmemem için söylenmiş gibi geliyodu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 debriyajı fazla aktif kullanınca noluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Bilmem ben de onu soruyorum işte. Teknik bilgiye giriyo benim gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 balata biter, masraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 debriyajı yiyorsun işte.. debriyaj baskı-balata ikilisinden galiba baskı ölüyor.. 21.yy.. uçan araba bekliyoruz.. ve hâlâ debriyaj var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 bende bilmediğimden soruyorum. normalde ne kadar gidiyo? ne kadar kısalır? ben mesela vitesi boşa atmak yerine ayağımı debriyajda tutuyorum çoğu zaman. ama düz giderken hafiften tutmam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 gerçi iki yılda 10k kilometre yapmış adamım arabayla bişi olmaz bana sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Debriyaja tam basman ömrünü kısaltıcı etki yapmaz, elbette bi etki vardır ama vites değiştirirken basman kadar doğal birşey. Fakat debriyajı yarı basılı halde tutarsan, -yarı basılıdan kastım tam basılı olmayan her durum- ömrünü kısaltır. Bigün bi bakarsın ayırmıyor, çekici çağırırsın. Ki pahalı parçalardan biridir, özellikle yabancı arabalarda. Debriyajı vites değiştirirken kullanın, ayağınızı pedalın üstünde bile tutmayın, yana koyun. Basmıyorum üstünde duruyor zannetseniz de o içten içe yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ha ben öyle kullanmıyorum sdf. tam basılı tutuyorum salına salına gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar