fede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 bunu gerçekten heyecanlanarak izleyen varsa kötü ya gerçekten. ben kafam güzelken izliyorum çok iyi oluyo o ama. ana avrat dümdüz gidiyorum ordaki herkese çok rahatlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Cons said: bu yarışmada izleyende beyinsiz ya. ben soyledigimde kızmıslardı bana gecen sene. severek takip edenler var forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 herkes mavi çıkcak diye beklerken 500 bin çıkınca suratlarındaki ifade priceless o yüzden çok keyif alıyorum. ama o kadar. 500 bindeki ifade, sonra sie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Cons said: balon said: Cons said: bu yarışmada izleyende beyinsiz ya. yazan da bi şey ama ney. çokta fifi. çok meraklıysan cümleye büyük harfle başla bir yaz ne yaz hiç bi şey senin bi şey olduğunu değiştirmiyo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Bu kadının mutfağın dışında ne işi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Cons said: bu yarışmada izleyende beyinsiz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 fedenin yaptığı en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 balon said: Cons said: balon said: Cons said: bu yarışmada izleyende beyinsiz ya. yazan da bi şey ama ney. çokta fifi. çok meraklıysan cümleye büyük harfle başla bir yaz ne yaz hiç bi şey senin bi şey olduğunu değiştirmiyo ki :))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Cons said: balon said: Cons said: balon said: Cons said: bu yarışmada izleyende beyinsiz ya. yazan da bi şey ama ney. çokta fifi. çok meraklıysan cümleye büyük harfle başla bir yaz ne yaz hiç bi şey senin bi şey olduğunu değiştirmiyo ki :))))))))))))))) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Bella said: oturup ağlamayı geç. kadın çok emek verdim buralara kadar geldim demiş.......Ordaki insanların emek verdikleri doğru ; çünkü hakkatten angarya bir yarışma hafta en az 3 gün sabahtan akşama kadar çekimlerde kalıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 yiyim öyle angaryayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 bunların zaten işi gücü yok ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 yazıksss :( 3 gün çekimlere katılmış hemen ona 90000 tl verelim de verdiği emeğin karşılığını alsın. deliriyorum lan böyle şeyleri görünce. biri gider dandik bi cips reklamında oynayıp 300000 döllars alır (beren saat) diğeri sabahtan akşama çalışır bi bok almaz (ben demiyorum ben iyi alıyorum yine memurlara göre). bence reklamlar ve diziler tamamen yasaklanmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 hea komünist düzen gelsin hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 yok komunist düzene gerek yok (kaldıramayız zaten onu) ülke zenginliğini paylaşsın yeter. madem elalemin tırt artizine dağıtacak 300000 doların var onu halka da verebilirsin onun yerine. o reklam olmasa da olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Zenginden alıp fakire vermek gibi bir sistem olsa güzel olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 sağlık, eğitim vb gibi bütün hizmetler devletin elinde olmalı ve bu hizmetler için insanlardan kazanç dilimine göre para alınmalı bu kadar basit yahu (teknik detayları işin uzmanlarına bırakıyorum sdf). ordan gelen parayı da yine bu tarz hizmetler için yatıracaksın. buna da kimsenin lafı olamaz olanı da döverler zaten ne diyecek adam "benim paramla ihtiyacı olanlara hizmet veriyorsun haksızlık bu :(" mu diyecek dişini tekme atarım öyle adamın. bi uygulayın yahu mis gibi bi ülke olacak bak. sabancı vs gibi adamlar yine muhtemelen hayvan gibi zengin kalacak (öyle zenginler lazım zaten her ülkeye çeşitli alanlarda atılım için) ama onun altındaki seviyedeki insanlar daha dengelenecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 kadın deil lan bu orc resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 olitere said: Bella said: oturup ağlamayı geç. kadın çok emek verdim buralara kadar geldim demiş.......Ordaki insanların emek verdikleri doğru ; çünkü hakkatten angarya bir yarışma hafta en az 3 gün sabahtan akşama kadar çekimlerde kalıyorsunuz of inanamıyorum nası ayıp etmişim. ha bu sıcakta güneşin altında taş taşımışsın ha bu gerçekten, kıyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 bir de ardeth'e tamamen katılıyorum. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 abi tuğçeyi boşverde orda her hafta bütün gün çekimde kalıp acunun kamera arkasından ukala tavırlarını çekip aylarca gidip geldikten sonra , 1 senede zar zor alabileceğim bi 10 bin lira ile dönsem acırım vaktime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 bambaşkaymışsın gerçekten sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 öyleyimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Bir kere zaten böyle saçma ötesi bir yarışmadan para beklemek enayilik. Bilgi yarışması olsa eyvallah ama nedir yani kafanı kullanmıyosun bişey yapmıyosun. Kafadan sallama 3-5 numara söyleyip kutu açtırıyorsun. Neyin emeği neyin uğraşı. Sadece boşluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Bu programın tek kazananı Acun, karın tokluğuna adaya falan kapatıyor bu adamları bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar