Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 "Var Mısın Yok Musun" yarışmasının dün akşam yayınlanan bölümü herkesi şoke etti. Yarışmacı koltuğuna oturan Tuğçe, teklif edilen 91.000 TL'yi kabul etti ancak son ikiye 500.000 TL kalınca kahroldu. http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=39355&rid=2368 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 evet, böyle kahroluş görmedim hayatımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ahahahahah çok hoşuma gitti ahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 bende bunlara uyuzum 100 milyar almışın gerizekalı.sanki çok calıstın kazandın havadan gelen 100 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 AHAHAHAH of nasıl bi açgözlülük ya. oturup ağlamış bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 doyumsuzluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 bende çok uyuz oluyorum bu yarışmaya. ağlarken yanında olmak ve girdiği şoktan tokat darbelerimle çıkarmak isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 hayret kutusunda nasıl büyük hissetmemiş oysa herkes hissediyor orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 demezler mi, lan yavşak oturduğun yerden 90k para indirdin, neyin kahrolması bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ego, hırs, doyumsuzluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 bu yarışmada izleyende beyinsiz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 aquila said: demezler mi, lan yavşak oturduğun yerden 90k para indirdin, neyin kahrolması bu. dedim bile dişine tekme atabilirsin izin veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 bi acun akıllı. gerizekalıları gördü leechliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 oturup ağlamayı geç. kadın çok emek verdim buralara kadar geldim demiş....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Beter olsunlar... Ne böyle oturduğun yerden zengin olmak? Peh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Cons said: bu yarışmada izleyende beyinsiz ya. yazan da bi şey ama ney. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Bella said: oturup ağlamayı geç. kadın çok emek verdim buralara kadar geldim demiş....... ahahaha süper kafaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 balon said: Cons said: bu yarışmada izleyende beyinsiz ya. yazan da bi şey ama ney. çokta fifi. çok meraklıysan cümleye büyük harfle başla bir yaz ne yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 dişlere bak vampir gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 onlar diş gibi gözüküo da aslında salya sümük o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Cons said: balon said: Cons said: bu yarışmada izleyende beyinsiz ya. yazan da bi şey ama ney. çokta fifi. çok meraklıysan cümleye büyük harfle başla bir yaz ne yaz nasil oturtmuş belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 haydan gelen huya gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 o 90k parayı 1 yıl içinde zar zor alıcak ozaman görücem bakalım ağlıyor mu gülüyor mu yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 karı half orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Bella said: oturup ağlamayı geç. kadın çok emek verdim buralara kadar geldim demiş....... bunu harbi dedi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar