Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangi artifact?

Soth

Öne çıkan mesajlar

eirene' hauberk mi yoksa guard of valor mu daha kullanbisli bi merce icin. ben biraz inceledim bana eirene daha iyi gibi geldi ama herke gov kullaniyor bi ildikleri vardir diye sorim bi dedim. bide eirene scrollari falan baya ucuz ama yapmasi biras urastirici sanırım.
Ha bide hangisini lvl lamak daha kolay? bunla ilgili bi acıklama bulamadım da.[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU

Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay

[Bu mesaj Soth tarafından 16 Ağustos 2004 14:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eirene nin tipi daha iyi yaw?:) bence öle yani. ama dedigin gibi alması baya gıcık sanırım. ancak ben stat ve magical ability lerine baktım eirene daha iyi geldi bana hem scrollarıda ucuz 1.5p ye kitabı satılıyo tek sorun artiyi almak. tabi lvl laması hakkında bi bilgi yok vision da yani kolay mı zor mu falan.
GoV un enc ini yapmıştım zate ama arti yok tabi satın almaya kalksam sadece artiyi 10p ye satıyolar.[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU

Sosyal ağlarda paylaş

Levels on Killing Female Enemies, including pve mobs (i.e. gorgons in Green Glades)
zor gibi gözüküyor ama denemeden birşey söylemekte zor olur, yanlış hatırlamıyorsam df moblarıda female idi.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.
Tearaway - Mercenary
Xayder - Necromancer
Sosyal ağlarda paylaş

Tıkladığında . She-He-It is aggressive/neutral/friendly diyo ya. Tıkla gördüğün tüm moblara She olanlar verir XP yi. Stygia'da maular falanda She hep.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Soth, 17 Ağustos 2004 09:56 tarihinde demiş ki:
Vazgectim zaten 4 arti var uzerimde 5. artiyi alinca sc olayi yamuluyo capleyemiyorum bi cok seyi

Alma o zaman. Bende o yüzden vesti klasik-sc+alch yaptırdım.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Sosyal ağlarda paylaş

traitorun olayı ne ki? yani malice ve battler varken.
malice,battler,shade of mist ve zahur var(niye zahur demeyin wingedi lvllamakla urasamadım) zahur dısındakiler lvl 10.
Diger armorlarda craft olcak dedigim gibi govu alsam sc yamuluyo.[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU

Sosyal ağlarda paylaş

ya arti deyince benim chanterında belt of moonu ve traldors oracle ı var bunlardan başka hangi arti çantırla iyi gider? level atlatmaya henüz pek zaman ayırmadım BoM lvl 0 traldorda yannışlıkla 4 oluverdi levelını kasmaya değecek arti varmı? bide bu elimdekilerin ikiside solo ben grup bulmakta bazen zorlanabiliyorum (len ne çok şart yazmışım statları chantera iyi gitsin yeter) konuyuda saptırdım kusura bakmaın [signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen

[Bu mesaj Mirluin tarafından 17 Ağustos 2004 11:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hmm traitoras alıcı gozuyle baktım da aslında iyimis baya battler traitor ve mist 3 lüsü speedi capliyo fazlasıyla hmm[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU

Sosyal ağlarda paylaş

hepsini geç triator u kullanmıcan zaten malice ve battler varken ama triator cok kolay explenen bi alet.(AC de)..
lvl 10 da shade mode geliyo cok işine yarıyo emin ol :)[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..
Sosyal ağlarda paylaş

Artifactlar ilk çıktığında alıp levellayanlar 1-2 ay emain'de RP farmladı. Stealth lore u bi açıyodun 10 dakka :) stealtherları 100 metreden görüyordun direk. SOM procunu bi açıyodun darbe yemioyodun. Ben arkadaşımı izlerken 3000 damage alıp hepsinin 100% absorp edildiğini biliyorum :) Sonra belt of sun kılıçları başlı başına bi efsaneydi zaten. Shade mode da scoutların zerglerden aldıkları bi sürü adamda cabası.. Şimdi hepsini nerflediler. Güzel iş yapıyolar Mythictekiler, millet o kadar kasıyo kıçı çıkana kadar bekliyorlar 1-2 ay sonra patt nerf. Hopp gitti tüm emekler boşa. Elde var 0.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Sosyal ağlarda paylaş

Valla traitor dagger enc ini solo yaptım. merce ve buffbot ile. biraz zorladı ilk crocodile adasında cooook agro var ama ordan kacxırmayı basardım traldor tample in orda kestim:-P
wall glyphs 3/3 üde 1 saat farm sonucu buldum:)[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...