Soth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 eirene' hauberk mi yoksa guard of valor mu daha kullanbisli bi merce icin. ben biraz inceledim bana eirene daha iyi gibi geldi ama herke gov kullaniyor bi ildikleri vardir diye sorim bi dedim. bide eirene scrollari falan baya ucuz ama yapmasi biras urastirici sanırım. Ha bide hangisini lvl lamak daha kolay? bunla ilgili bi acıklama bulamadım da.[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay [Bu mesaj Soth tarafından 16 Ağustos 2004 14:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 GoV'u passage of conflict'te levellayabilirsin. Çok yavaş değil sanıyorum.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 eirene cok guzel bisi sanirim da kimse kullanmiyo, almasi zor oldugundan olsa gerek. gov iyidir, goruntusu de guzel, lvl lamakda kolay ozellikle PoC'un uber camp bonusuyla. :)[signature][hline]Proxa, 12 Ağustos 2004 16:53 tarihinde demiş ki: g*tüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 eirene nin tipi daha iyi yaw?:) bence öle yani. ama dedigin gibi alması baya gıcık sanırım. ancak ben stat ve magical ability lerine baktım eirene daha iyi geldi bana hem scrollarıda ucuz 1.5p ye kitabı satılıyo tek sorun artiyi almak. tabi lvl laması hakkında bi bilgi yok vision da yani kolay mı zor mu falan. GoV un enc ini yapmıştım zate ama arti yok tabi satın almaya kalksam sadece artiyi 10p ye satıyolar.[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Levels on Killing Female Enemies, including pve mobs (i.e. gorgons in Green Glades) zor gibi gözüküyor ama denemeden birşey söylemekte zor olur, yanlış hatırlamıyorsam df moblarıda female idi.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 evet succubus, mahr falan diyo zate orda diamond grubuna girmek en iyisi demisler.[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Tıkladığında . She-He-It is aggressive/neutral/friendly diyo ya. Tıkla gördüğün tüm moblara She olanlar verir XP yi. Stygia'da maular falanda She hep.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Vazgectim zaten 4 arti var uzerimde 5. artiyi alinca sc olayi yamuluyo capleyemiyorum bi cok seyi[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: Soth, 17 Ağustos 2004 09:56 tarihinde demiş ki: Vazgectim zaten 4 arti var uzerimde 5. artiyi alinca sc olayi yamuluyo capleyemiyorum bi cok seyi Alma o zaman. Bende o yüzden vesti klasik-sc+alch yaptırdım.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 SAdece eline battler ve malice al bide triator dagger yeter merc e :)[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 traitorun olayı ne ki? yani malice ve battler varken. malice,battler,shade of mist ve zahur var(niye zahur demeyin wingedi lvllamakla urasamadım) zahur dısındakiler lvl 10. Diger armorlarda craft olcak dedigim gibi govu alsam sc yamuluyo.[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ya arti deyince benim chanterında belt of moonu ve traldors oracle ı var bunlardan başka hangi arti çantırla iyi gider? level atlatmaya henüz pek zaman ayırmadım BoM lvl 0 traldorda yannışlıkla 4 oluverdi levelını kasmaya değecek arti varmı? bide bu elimdekilerin ikiside solo ben grup bulmakta bazen zorlanabiliyorum (len ne çok şart yazmışım statları chantera iyi gitsin yeter) konuyuda saptırdım kusura bakmaın [signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen [Bu mesaj Mirluin tarafından 17 Ağustos 2004 11:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 hmm traitoras alıcı gozuyle baktım da aslında iyimis baya battler traitor ve mist 3 lüsü speedi capliyo fazlasıyla hmm[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 hepsini geç triator u kullanmıcan zaten malice ve battler varken ama triator cok kolay explenen bi alet.(AC de).. lvl 10 da shade mode geliyo cok işine yarıyo emin ol :)[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 shade mode nerflendi....[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... [Bu mesaj Gilth tarafından 17 Ağustos 2004 14:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 nerden bilsin adam hala lvl24 gelebek zerker la oynuyo hehe ama hala defensive proc çok ise yario[signature][hline]Guinessa Darksta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Artifactlar ilk çıktığında alıp levellayanlar 1-2 ay emain'de RP farmladı. Stealth lore u bi açıyodun 10 dakka :) stealtherları 100 metreden görüyordun direk. SOM procunu bi açıyodun darbe yemioyodun. Ben arkadaşımı izlerken 3000 damage alıp hepsinin 100% absorp edildiğini biliyorum :) Sonra belt of sun kılıçları başlı başına bi efsaneydi zaten. Shade mode da scoutların zerglerden aldıkları bi sürü adamda cabası.. Şimdi hepsini nerflediler. Güzel iş yapıyolar Mythictekiler, millet o kadar kasıyo kıçı çıkana kadar bekliyorlar 1-2 ay sonra patt nerf. Hopp gitti tüm emekler boşa. Elde var 0.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 kafaya koydum susluk bile olsa alacam traitoru:P sansıma wall glyphs 3/3 de dustu hemen:)[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 traitor düşük ranklerde işe yarıyor. alma bence.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 dün eirene's aldık galahadda 3 kişiyle. çok kolaydı. 20p ye satıoruz ehuheu.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Valla traitor dagger enc ini solo yaptım. merce ve buffbot ile. biraz zorladı ilk crocodile adasında cooook agro var ama ordan kacxırmayı basardım traldor tample in orda kestim:-P wall glyphs 3/3 üde 1 saat farm sonucu buldum:)[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar