uyurgezer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 merhabalar, üniversiteye başlamadan önce biraz para biriktirmek istiyorumda. arkadaşlar ingilizcen de var starbucks'ı niye denemiyorsun dediler. var mıdır starbucks'ta çalışmış olan? part time ücreti koşulları nasıldır vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 sen afrikada değil miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 http://www.siege-engine.com/mistaballista/p6170030.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 iki aya mezun oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 afrikadan mı mezun oluyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 yap bi orta şekerli bakalım, becerebilicek misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 zorunlu asya 8 sene zorunlu afrika 4 sene. zorunlu evropa diye diye bitirecek dünyayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 frapachino yazmak için ingilizce lzm hakkaten.ben yanlıs yazıdm galiba mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 starbucksa çok turist geliyor ondandır heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 mülakata gelen biri vardı part time için, ben staj için gittiğimde. ücreti iyi diye duymuştum ama bilemiyorum.yalan olmasın. edit: ayrıca sun plaza çok güzel yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 frappuccino yazmak için italyanca fransızca ve urartuca gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 al pacino bilen adam her şeyi yazar. olmadı scarfacein sonundaki gibi ellerini kaldırıp küfreder sonra kahvelerin içine düşersin.. işte benim o adama saygım sonsuzdur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 barista ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 abiiiiiy barista insanın üzerine yakışanı giymesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Garsonun fancy hali sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 tezgahın arkasından çay kahve uzatan eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Cuce said: barista ne? al pacino taklidi yapabilen adamlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 getir götür işi yapanların utanmadan söyleyebildikleri meslekleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vernon_sullivan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 turşu git bi yüzünü yıka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 olmaz tuzum kaçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 bartender=barmen barista=kahveci barmeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 bizim bi barista var schlotzky's den transfer ettik saati 2.9 TL alıyor SDFSDFSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 bonservisine ne kadar verdiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 şubeyi kapatınca schlotzky's 'in serbest kaldı bonservissiz renklerimize bagladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 En son haliyle haftada 4 gün çalışıyorsun o da 4 ya da 5 saat olması lazım. Ssk ve diğer olayların normal çalışanlar gibi veriliyor (ticket vs.) para olarakta 300 ile 400 arası olması lazım. Bayramda tatil günlerinde çalıştığında saat ücretin x4 fazla mesai yaparsan x2 olarak maaşına yansıyor. Yapılacak iş mi sanmıyorum, en azından Türkiye'de ağzını yaya yaya ''yaaa ben bi frapeçino istiyorumm yeaaa'' tarzında şebekler olduğu için bi yerden sonra ağızlarını ingiliz anahtarı ile düzeltesin geliyor. Neyse girersen işe hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar