Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 grafikleri iyileştirecek veya ilginç görevlere sahip campaign modları bilen, kullanmış olan var mı? güzel grafikler için crossfire ve 88flak duydum da, bunlar sadece kendi campaignleri için mi grafikleri geliştiriyor, yoksa normal freelancer singleplayerını da etki ediyor mu? şu modifeyi: http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=11607 etmeden grafikleri günümüze uyarlayacak bir mod felan arıyorum, varsa güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ya oyunu komple değiştirecek,yeni missionlar yeni gemiler hatta yeni oyun dünyası yaratacak modlar istiyorum bende.Varsa çok makbule geçer.X3 Reunion u yükledim ama tat vermedi gibi pek.Gerçi çokta oynamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Başka forumlarda önermişler Burada freelancer için olan tüm modlar var Bone herhangi birini dene de bana da öner :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 high quality modlar var da normal singleplayer campaign'i de high quality yapıyor mu acaba. biri denesin söylesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 güzel bir starwars modu vardı, gemilerde o zamana göre gayet güzel modellenmişti. çok geçti üstünden hatırlamıyorum tam olarak hangisiydi. ama yanlış hatırlamıyorsam sadece gemilerin modellerini değiştiren bi mod idi, bir de daha geniş kapsamlısı varmış onu denememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 bone onları yapmıyor anladığım kadarıyla sadece modun campaignini değiştiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 discovery modunu yüklicem bu gece,görüşlerimi yazarım yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar