Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Webservis ve database kurulmalık bir windows server lazım. Bilmiyorum yurt içi mi dışı mı hangisi daha iyidir. (sıralamaya göre: destek, sunucu kalitesi (bağlantı, uptime vs.vs.), fiyat) Bayadır almıyorum dedicated, nerden alınır bi fikrim yok. Neresi en iyidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Bi arkadaş VPS aldı burdan, bi soru sorduğunda anında cevap veriyolar falan, memnun baya. Remote desktop ile bağlandım ben de bi ara, gayet hızlıydı. Hani bi kıstas oluşturabilcek bi aktivite değil de işte, öyle yani. http://www.e2servers.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Birde şunu da ekliyeyim: Server uzun vadede açık kalacak. Yani en az 3 sene kadar lazım olacak. Bu durumda kiralık mı iyidir, co-locat mı? Hangisini önerirsiniz hesaplı olması açısından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Canlı desteği falan iyiydi baya VPS almıştım ben de burdan ombhost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Ihtiyacin olacak hiz nedir ? Yurt ici lokasyonlarda Mbit basina gayet uygun fiyat verebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Yurtdışı düşünürsen, keyweb.de yi tavsiye ederim. Önceleri yurtdışı çok araştırmıştım sonunda burda karar kılmıştım ve kullanırken çok memnundum. Türkçe support var, çok yardımcı ve hızlılar. Ibrahim Bey vardı destekte çok ilgiliydi. 1-1.5 sene müşterileri oldum, sıkıntıya sokacak bir durum olmadı. BELKİ tek sıkıntı yaratacak durum, bütçe kısıtlıysa, tek bir sefer istedikleri kurulum ücreti. Onun dışında aylık ödemeleri gayet makul. Ödemeler Paypal üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar