batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Selamlar bi süre önce haberlerde fln görmüştüm evsel atık yağları topluyolarmış.Geri dönüşüm tarzı bişey yapıyolarmış sanırım neyse.Bu işlerle ilgilenicek evden gelip alıcak bi firma kurum vs biliyomusunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vernon_sullivan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 biodizel mi dediğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 belediyeler bakıyor o işe diye biliyorum , öyle duymuştum zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Sanırım evden değilde daha cok esnaftan topluyorlar kafe , rest. gıbı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 BU NUMARAYI BUZDOLABINIZIN ÜZERİNE YAPIŞTIRIN: 444 28 45 Mevcut durum bu kadar kötü maalesef. Peki değiştirmek için bişeyler yapabilir miyiz? Evet yapabiliriz. Her bir hane halkı, her bir küçük dükkan, her bir işletme bu gidişatı değiştirebilir. Yağları lavabodan dökmek yerine ufak bidonlarda biriktirebilirsek bütün işi çözebiliriz. Çünkü bu bidonları sizden ücretsiz olarak alacak kurumlar var Türkiye'de. Evinizde 5 litre biriktirin, açın bir telefon, gelip alsınlar. Bu kadar basit. http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/13259520.asp?gid=229 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 belediye ile konuşun, alıyorsa sitesinde bilgi vardır zaten. http://v2.kadikoy.bel.tr/altsayfa.aspx?pid=681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Burax'ın verdiği linkteki yazıyı mutlaka okumak, videoyu mutlaka izlemek gerek bence. lütfen bunu yapın, çevrenizi de bilinçlendirmeye çalışın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 bizim barın birinin atık yagı gelip alıyorlar sonra parasını alıyoruz ama kim alıyor parayı kim veriyor bilgim yok çok bi para etmiyor da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 avrupada falan tam tersi para veriyorsun almaları için bildiğim kadarıyla. vergilerden falan bi kesinti var. toplanmayan atık yağ çok tehlikeli oluyormuş kanalizasyona falan karıştığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 sadece kanalizasyona değil doğaya da zararlı. toprağı kullanılmaz hale getiriyor. evler için başlamadı bildiğim kadarıyla bu iş. geçen seneydi ehrhalde haberlere çıkmıştı; ama ne oldu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 toprak yemiş zaten yiyeceği kadarını. bence bu küresel ısınma işlemini hızlandırmak için direk toprağa atmalıyız yağları. böylece küresel ısınma daha çabuk olur biter. ha geldi ha gelecek derdinden uzun vadeli plan yapamıyorum lan. yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 fede ile aynı fikirdeyim, biran önce olcaksa olsun kurtulalım. Kutup ayıları bile bıktı durumdan, soyumuz kuruyacaksa kurusun artık, diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar