Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Role Play Serveri

skyly

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar lütfen bir role play serveri açın! Bir baba yiğit çıkıp yapsın şu işi. Bizler öncede denedik ama olmadı sponsor sorunu oldu rp serverinda az kişi olacağından dolayı pek iyi gözle bakmıyorlar. Bir ara çalışıyoruz falan demişti birileri pek hatırlamıyorum ama lütfen açın artık eğer açıksada lütfen söyleyin. Yani yakında pvp serverinde rp yapmaya kadar gidecek iyice düştük![signature][hline]Hayatta bazi erdemler vardir... Kimisi basitçe bunlarin "iyi", kimisi de basitçe "kötü" olduklarini düsünür. Fakat bazilari vardir ki inkar edilemez. Bilgelik ve cehalet... Dünyadaki en büyük iki erdem.
Sosyal ağlarda paylaş

Vallahi güzel olur fakat okullar açılmadan olsa şu iş... Birde background isteyin ve iyi bir elemeden geçirin orada oynayıpta karşımızda abuk sabuk emote yapan insanlar görmek istemiyoruz. Ayrıca Pvp shardlarında Rp guildi kurup rp yapan ve kendine çok güvenen insanlarada çok dikkat edin banka üstünden düşmüyorlar :)[signature][hline]Hayatta bazi erdemler vardir... Kimisi basitçe bunlarin "iyi", kimisi de basitçe "kötü" olduklarini düsünür. Fakat bazilari vardir ki inkar edilemez. Bilgelik ve cehalet... Dünyadaki en büyük iki erdem.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bivrip, 17 Ağustos 2004 02:47 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar biz hazırlıoruz ve sponsor la son görüşmeleri yapıoruz gibi bişi
inşallah yakında aççaz gerçek ultima dünyasında rp yapacaksınız az daha sabredin
Level ve ırk sistemi olursa gercekten guzel olur.

*Sabırsızlıkla Bekler*[signature][hline]PLS UO Shard Erutan'ın Katkılarıyla Acılmıstır.
www.pls.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

ırk sistemi var ancak level sistemi yapmıoruz ultima dünyasına uymuo die
runuo ile açıoruz tüm virtuelar çalışır şekilde ultima 4 ten başlayarak hikayeleri yapçaz
ayrıca çok eğlenicez hiç aksiyon durmuycak (aksiyon derken ööle raid deil) hep bi uğraş peşinde olcaz
örnek vermek gerekirse
bir savaş oldu ve bu savaşta bir çok insan yaralandı bu questi alıosunuz ve gidiosunuz yerde 10 tane ceset war hepsini healliosunuz ve paranızı alıosunuz gibi şeyler war
doom gibi bir iki tane daha şey yapmayı planlıyoruz[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner
Ardenia|Arama
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bişi diyimmi arkadaşlar zaten rp serverinde çok fazla adam olmaz 50-60 maximum acc olur aynanda ortalama online olan adam sayısıda 10 dur. Ve siz eğer gerçekten elit bir kadro istiyorsanız bacground isteyip acc açtırmalısınız çünkü sizin istediğiniz rp kadrosu öyle ben rp ciyim rp yaparım diyip pvp shardlarında rp ypan tipleri görünce onları da kaybedeceksiniz böylece iyi ce düşecek player sayısı. Yani şöyle söyliyim Pvp ile Rp arasındaki ince çizgiyi iyi belirleyin ya tam Pvp shardı dır burası isteyen rp yapar isteyen yapmaz banane kardeşim diyin yada burası rp shardıdır burda rp *zorunludur* background yollayıp acc alımları vardır öyle her isteyen elini kolunu sallaya sallaya gelemez diyin. Ama eğer burda rp tabanlı bir sharddır isteyen pvp yapabilir skill kasabilir (hatta bazılarına ph açıktır da dendi!) derseniz Rp yapmak için gelen playerları kaçırırsınız böylece elinizde pvp sharlarında rp yapmaya çalışan fakat rp nin r sini bilmeyen acınasıca bir palyer topluluğu kalır. Böylece ne sizin hevesiniz ne onların hevesi kalmaz. Siteye biraz baktım bazı cezaları sıralamışsınız. Küfür dü flood du hatalı page di falan bunlar hikaye. Bunların sözü bile geçmez rp shardlarında. Ya şu ethernas ın değerini bilemedik ya! Nasıl sinirleniyorum kendime ve çevreme! Neyse girip bakarız umarum güzel olur başarılar diyorum size. Ve önerilere açık olun lütfen
Teşekkür ediyorum

[Bu mesaj skyly tarafından 17 Ağustos 2004 23:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sponsor la görüşmelerimiz sürüo
hobbit de oynamadım ama oynadıım her serverda rp yaptım
role play için müthiş bi staff topladık zaten her an raid quest olcak ama bize göre rp quest raid deildir zaten ama renk katçak bunnar yani oyun monotonlaşmıcak
bunun dışında süper rp ortamları olcak non-pvp just rp :)[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner
Ardenia|Arama
Sosyal ağlarda paylaş

background bana çok saçma gelio şimdi üzerime gelceksiniz ama :D
kapımız herkese açık olcak rp yapmaya gelmemiş olan bile istemden rp ortamına girecek
he şu da war rp ortamını bozan a çok kötü şeyler yapılcak.küfür vs olmucak emin olun bu konuda çok diktatörce davranıorum
playerlar benden nefret edebilir katılık konusunda ama rp nin çok ii olması ve zevk vermesi için bence gerekli
rp yapılırken küfür affedilmez
biz zaten serverımızda ultima dünyasını aynen yansıtacağımız için çok deişik olcak ve bi o kdr da eğlenceli olcak
artık yavaş yavaş annatiim
ırk sistemi şööle ki
Human Gargoyle var sadece gargoyle ların tipi gerçek gargi oluo bi kaç özellik war ama onnar gizli ultima tarihinde gargi ler yeryüzüne çıkana kdr 3 zindanı olcak gargilerin kendilerine özel sonrasını görücez artık :)[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner
Ardenia|Arama
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bivrip, 17 Ağustos 2004 02:47 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar biz hazırlıoruz ve sponsor la son görüşmeleri yapıoruz gibi bişi
inşallah yakında aççaz gerçek ultima dünyasında rp yapacaksınız az daha sabredin

Runuoda ırk ve class sistemi hmm merak ettim [signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas World Sphere Server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir.
ADA.NET Sponsorlugunda Turkiyenin en uzun ömürlü shardlarından biri olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz.

[Bu mesaj Larethian tarafından 18 Ağustos 2004 04:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...