skyly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Arkadaşlar lütfen bir role play serveri açın! Bir baba yiğit çıkıp yapsın şu işi. Bizler öncede denedik ama olmadı sponsor sorunu oldu rp serverinda az kişi olacağından dolayı pek iyi gözle bakmıyorlar. Bir ara çalışıyoruz falan demişti birileri pek hatırlamıyorum ama lütfen açın artık eğer açıksada lütfen söyleyin. Yani yakında pvp serverinde rp yapmaya kadar gidecek iyice düştük![signature][hline]Hayatta bazi erdemler vardir... Kimisi basitçe bunlarin "iyi", kimisi de basitçe "kötü" olduklarini düsünür. Fakat bazilari vardir ki inkar edilemez. Bilgelik ve cehalet... Dünyadaki en büyük iki erdem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 RunUO Ardenia acılacak bivrip sponsor bulunca..[signature][hline]PLS UO Shard Erutan'ın Katkılarıyla Acılmıstır. www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Çok yakında açıldığında haber vereceğim yada şimdilik bu topic yerine üstte Ultima Online serverleri yazan topic'e bir göz at.[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NeoN- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Arkadaslar Skyly e katılıyorum bazıları soyle yapıyor Rp Server'ı açılıcaktır Rp Zorunludru Ph Full. Yani boyle bir kavram varmı Rp serverinda ph.. Yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 arkadaşlar biz hazırlıoruz ve sponsor la son görüşmeleri yapıoruz gibi bişi inşallah yakında aççaz gerçek ultima dünyasında rp yapacaksınız az daha sabredin[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Vallahi güzel olur fakat okullar açılmadan olsa şu iş... Birde background isteyin ve iyi bir elemeden geçirin orada oynayıpta karşımızda abuk sabuk emote yapan insanlar görmek istemiyoruz. Ayrıca Pvp shardlarında Rp guildi kurup rp yapan ve kendine çok güvenen insanlarada çok dikkat edin banka üstünden düşmüyorlar :)[signature][hline]Hayatta bazi erdemler vardir... Kimisi basitçe bunlarin "iyi", kimisi de basitçe "kötü" olduklarini düsünür. Fakat bazilari vardir ki inkar edilemez. Bilgelik ve cehalet... Dünyadaki en büyük iki erdem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: Bivrip, 17 Ağustos 2004 02:47 tarihinde demiş ki: arkadaşlar biz hazırlıoruz ve sponsor la son görüşmeleri yapıoruz gibi bişi inşallah yakında aççaz gerçek ultima dünyasında rp yapacaksınız az daha sabredin Level ve ırk sistemi olursa gercekten guzel olur. *Sabırsızlıkla Bekler*[signature][hline]PLS UO Shard Erutan'ın Katkılarıyla Acılmıstır. www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ırk sistemi var ancak level sistemi yapmıoruz ultima dünyasına uymuo die runuo ile açıoruz tüm virtuelar çalışır şekilde ultima 4 ten başlayarak hikayeleri yapçaz ayrıca çok eğlenicez hiç aksiyon durmuycak (aksiyon derken ööle raid deil) hep bi uğraş peşinde olcaz örnek vermek gerekirse bir savaş oldu ve bu savaşta bir çok insan yaralandı bu questi alıosunuz ve gidiosunuz yerde 10 tane ceset war hepsini healliosunuz ve paranızı alıosunuz gibi şeyler war doom gibi bir iki tane daha şey yapmayı planlıyoruz[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Bivrip sen hobbit-ethernass-erethar 3 lüsünde oynadınmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Tam bi tarih verebilirmsin Bivrip ?[signature][hline]PLS UO Shard Erutan'ın Katkılarıyla Acılmıstır. www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Ben bişi diyimmi arkadaşlar zaten rp serverinde çok fazla adam olmaz 50-60 maximum acc olur aynanda ortalama online olan adam sayısıda 10 dur. Ve siz eğer gerçekten elit bir kadro istiyorsanız bacground isteyip acc açtırmalısınız çünkü sizin istediğiniz rp kadrosu öyle ben rp ciyim rp yaparım diyip pvp shardlarında rp ypan tipleri görünce onları da kaybedeceksiniz böylece iyi ce düşecek player sayısı. Yani şöyle söyliyim Pvp ile Rp arasındaki ince çizgiyi iyi belirleyin ya tam Pvp shardı dır burası isteyen rp yapar isteyen yapmaz banane kardeşim diyin yada burası rp shardıdır burda rp *zorunludur* background yollayıp acc alımları vardır öyle her isteyen elini kolunu sallaya sallaya gelemez diyin. Ama eğer burda rp tabanlı bir sharddır isteyen pvp yapabilir skill kasabilir (hatta bazılarına ph açıktır da dendi!) derseniz Rp yapmak için gelen playerları kaçırırsınız böylece elinizde pvp sharlarında rp yapmaya çalışan fakat rp nin r sini bilmeyen acınasıca bir palyer topluluğu kalır. Böylece ne sizin hevesiniz ne onların hevesi kalmaz. Siteye biraz baktım bazı cezaları sıralamışsınız. Küfür dü flood du hatalı page di falan bunlar hikaye. Bunların sözü bile geçmez rp shardlarında. Ya şu ethernas ın değerini bilemedik ya! Nasıl sinirleniyorum kendime ve çevreme! Neyse girip bakarız umarum güzel olur başarılar diyorum size. Ve önerilere açık olun lütfen Teşekkür ediyorum [Bu mesaj skyly tarafından 17 Ağustos 2004 23:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 sponsor la görüşmelerimiz sürüo hobbit de oynamadım ama oynadıım her serverda rp yaptım role play için müthiş bi staff topladık zaten her an raid quest olcak ama bize göre rp quest raid deildir zaten ama renk katçak bunnar yani oyun monotonlaşmıcak bunun dışında süper rp ortamları olcak non-pvp just rp :)[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 background bana çok saçma gelio şimdi üzerime gelceksiniz ama :D kapımız herkese açık olcak rp yapmaya gelmemiş olan bile istemden rp ortamına girecek he şu da war rp ortamını bozan a çok kötü şeyler yapılcak.küfür vs olmucak emin olun bu konuda çok diktatörce davranıorum playerlar benden nefret edebilir katılık konusunda ama rp nin çok ii olması ve zevk vermesi için bence gerekli rp yapılırken küfür affedilmez biz zaten serverımızda ultima dünyasını aynen yansıtacağımız için çok deişik olcak ve bi o kdr da eğlenceli olcak artık yavaş yavaş annatiim ırk sistemi şööle ki Human Gargoyle var sadece gargoyle ların tipi gerçek gargi oluo bi kaç özellik war ama onnar gizli ultima tarihinde gargi ler yeryüzüne çıkana kdr 3 zindanı olcak gargilerin kendilerine özel sonrasını görücez artık :)[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Vallahi umarım öyle olur :) Peki acc alımları falan nasıl olacak? Her isteyen elini kolunu sallaya sallaya girebilecekmi? En azından background isteyin(özgeçmiş) yani çok katı değerlendirmek zorunda değilsiniz ama en azından filitre edin az olsa da edin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: Bivrip, 17 Ağustos 2004 02:47 tarihinde demiş ki: arkadaşlar biz hazırlıoruz ve sponsor la son görüşmeleri yapıoruz gibi bişi inşallah yakında aççaz gerçek ultima dünyasında rp yapacaksınız az daha sabredin Runuoda ırk ve class sistemi hmm merak ettim [signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World Sphere Server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir. ADA.NET Sponsorlugunda Turkiyenin en uzun ömürlü shardlarından biri olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. [Bu mesaj Larethian tarafından 18 Ağustos 2004 04:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar