kithnoss Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Selam , Avrupa ve Amerika ülkeleri başta olmak üzere , ülkelerin yatırım karşılığı vatandaşlık tanıma olayları var mı ? Bir iş koluna ya da bankaya yatırma karşılığında olabilir mesela. Varsa böyle ülkeler , yatırım dışında ille de son 5 yılda 3 tam yılını ülkemde geçirmiş olucaksın vs gibi zorunlulukları oluyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 nedankonun sanırım bi topici vardı bu konuda, gelir birazdan topic here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 kanada vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Evet hatırlıyordum aslında bu topici , 3 yıl geçmiş , bir güncelleşsin istedim . Bir de orada evlenme falan da açıklanmış ondan ziyade direk nakit kullanarak nasıl oluyor onun detaylarını merak ettim. Mesela nedanko açıklamış açıklamış ya da 1.5 milyon $ demiş mesela bir ülke için , o bir 1.5 m dolar olayının detayını merak ediyorum . Bağış mı , iş kurma mı , bankaya bir vadeli hesap açıp para aktarma mı . Bunları yapsak bile ekstra ne istiycekler falan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ingiltere amerikanın yarı fiyatına ^^ listede kuzey/batı avrupa ülkeleri az olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Up , yeterli bilgi ve ilgiyi alamadık sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar