Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Selam MSN durduk yere dündne beri girdiin parola yanlış hatası veriyor. ancak aynı parola ile hotmaile girebiliyorum. ne diyo bu msn anlamadım. yardım nütfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Son versiyon live messenger ı kullanıyorsundur değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 o değil de kimi eklesem blocklu çıkıyor listemde size de oluyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 yahu bu kendi kendine düzelir diye bekledim ama olmuyor. nedir çözümü? en en en son versiyona mı yükseltme yapmam lazım nedir çözüm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 kingpin said: o değil de kimi eklesem blocklu çıkıyor listemde size de oluyor mu ? bende oluyor sonra birde engel kaldırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 gizli soruyla falan şifre değiştirmeyi denesen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 mailini ver msn 8,5 beta atıyım sana. mis gibi çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 www.oldversion.com tüm msn sürümleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 şeyaptım, en son sürüme update ettim. çalıştı. salak bu smsn :/ ama çok teşekkür ederim ilginiz için. eğer bi daha terbiyesizlik ederse eski versiyona dönücem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Eralp said: Son versiyon live messenger ı kullanıyorsundur değil mi? e yazmışım ben dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar