Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu gece düzenlenecek 16 kişilik one shot turnuva

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu akşam olduğu gibi boşum. Bu yüzden "one shot" turnuva yapmaya karar verdim.

Katılım max 16 kişi (ilk başvuran 16) . 10 kişiyi aşamazsak 8 kişiye indiricem. Boş çekenler "bye" geçecek.

- Saat 21:00 da başlayacak. En fazla 6-7 saat sürer diye tahmin ediyorum.
- 3 maçın 2 sini alan turu geçiyor.
- İlk map herkes için "Lost Temple" 2. ve 3. mapi kaybeden seçecek.
- Double elimination olacak. Yani bir kere elendiğinizde losers bracket a geçiyorsunuz, 2. kez elenince çıkıyorsunuz.
- Hakem olmayacak, katılacak kişilerin maç sonucunu beyan etmeleri gerekiyor. Bir de sonrası için replayları kazanan tarafın almasını rica ediyorum.

Bu gece one shot yapılacaktır. "Yarın yapalım, şöyle olsun" vs ile ilgilenmiyorum. Zaten büyük bir turnuva threadi var.

Katılmayı düşünenler lütfen ırklarını ve real idlerini yazsınlar.

Benim real id:

fevzi [attt] sobee . com . tr
MSN: batworm [attt] . hotmail . com

Turnuvayı 2 bilgisayardan yürütmeyi planlıyorum, o yüzden MSN verdim.

Katılım 4'ü aşmazsa da direk iptal ediyorum.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

bende katılırım

Sen benim friend listte vardın zaten. Bir de arkadaşlar bu işler biraz karışık işler o yüzden MSN adreslerinizi de yazarsanız en azından benim bir B planım olur acil durumlar için.
Mesaj tarihi:
Agbi turnuvada biraz problemli seyirci olayı. Tek koşulla olur, her 2 oyuncu da kabul ederse seyircileri.

Zaten yenen oyuncular maçlarının repini alıp bana yollarsa foruma koyarız. Tabii canlı canlı izlemenin zevki ayrı orada da haklısın.
Mesaj tarihi:
anladım lombak.. peki turnuvaya katılmak isteyenlerden cidden seyirci istemeyen war mı.. hani suclamak babında degilde istemiyosanız anlayısla karsılayıp baska macları izleyelim.. mesela huun buranın mod u nası oynuyo cok merak ediyorum.. ama cuceyi hep izliyrum.. huun u izlemeyi cuceyi izlemeye tercih ederim atıyorum.. neyse olmadı gece oynuycakları harasslayıp haraslayıp bulurum bi yolunu =))
Mesaj tarihi:
screwy said:

anladım lombak.. peki turnuvaya katılmak isteyenlerden cidden seyirci istemeyen war mı.. hani suclamak babında degilde istemiyosanız anlayısla karsılayıp baska macları izleyelim.. mesela huun buranın mod u nası oynuyo cok merak ediyorum.. ama cuceyi hep izliyrum.. huun u izlemeyi cuceyi izlemeye tercih ederim atıyorum.. neyse olmadı gece oynuycakları harasslayıp haraslayıp bulurum bi yolunu =))

Tamamen oyuncuların insiyatifinde bir olay. Hatta sana biraz daha extreme bir örnek vereyim. Sheraton da yapıcaln WCG finallerinde yanlış hatırlamıyorsam Piceyyuz (Başka bir oyuncu da olabilir, emin değilim) bütün salonu boşalttırmıştı.
  • Yeni Oluştur...