LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Bu akşam olduğu gibi boşum. Bu yüzden "one shot" turnuva yapmaya karar verdim. Katılım max 16 kişi (ilk başvuran 16) . 10 kişiyi aşamazsak 8 kişiye indiricem. Boş çekenler "bye" geçecek. - Saat 21:00 da başlayacak. En fazla 6-7 saat sürer diye tahmin ediyorum. - 3 maçın 2 sini alan turu geçiyor. - İlk map herkes için "Lost Temple" 2. ve 3. mapi kaybeden seçecek. - Double elimination olacak. Yani bir kere elendiğinizde losers bracket a geçiyorsunuz, 2. kez elenince çıkıyorsunuz. - Hakem olmayacak, katılacak kişilerin maç sonucunu beyan etmeleri gerekiyor. Bir de sonrası için replayları kazanan tarafın almasını rica ediyorum. Bu gece one shot yapılacaktır. "Yarın yapalım, şöyle olsun" vs ile ilgilenmiyorum. Zaten büyük bir turnuva threadi var. Katılmayı düşünenler lütfen ırklarını ve real idlerini yazsınlar. Benim real id: fevzi [attt] sobee . com . tr MSN: batworm [attt] . hotmail . com Turnuvayı 2 bilgisayardan yürütmeyi planlıyorum, o yüzden MSN verdim. Katılım 4'ü aşmazsa da direk iptal ediyorum.
huun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ben gelirim. öğleden sonra girerim bnete emiri, tunayı vs ayarlarım. hatta ve hatta en önemlisi vandetta'yı ayarlayacağım.
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Memph.527 gelirim bi isim cıkmassa
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Tamamdır. Kadro biraz "AĞIR" oldu :D Korkutma lan milleti.
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 bilg başında olabilirsem gelirim ben de fevax.480
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 zodiackiller said: bende gelirim 21.00 uygun Real ID yazar mısın?
zodiackiller Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 LombaK_Knight said: zodiackiller said: bende gelirim 21.00 uygun Real ID yazar mısın? [email protected]
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Bu arada Double Elimination nedir diye merak edenlere. Attached files
cakeonroof Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 katilirim bende id [email protected]
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Cuce said: bende katılırım Sen benim friend listte vardın zaten. Bir de arkadaşlar bu işler biraz karışık işler o yüzden MSN adreslerinizi de yazarsanız en azından benim bir B planım olur acil durumlar için.
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Cuce said: bende katılırım de ayrı. Ben de varım, [email protected], Xunn. mail için özür diliyorum.
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 benide yaz real id [email protected] msn [email protected]
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Tunca ve Memp msnlerinizi de bana bildirseniz iyi olur.
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 spectator olarak girebilmek mumkun mu maclara? guzel adamlar war izleyip ogrenmek ister deli gonul
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Agbi turnuvada biraz problemli seyirci olayı. Tek koşulla olur, her 2 oyuncu da kabul ederse seyircileri. Zaten yenen oyuncular maçlarının repini alıp bana yollarsa foruma koyarız. Tabii canlı canlı izlemenin zevki ayrı orada da haklısın.
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 hadi bende gelim akşam beleş win veririm hiç değilse :) ayrıntı imzamda yazıo.
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 [email protected] uygun olursa ekleyip maça çağırırsınız. daha yeni üyeyim bilmiyorum formaliteyi ama akşam oyunda olurum =)
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Bu arada turnuvaya katılacak olanlar lütfen yarım saat önceden online olsunlar.
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 anladım lombak.. peki turnuvaya katılmak isteyenlerden cidden seyirci istemeyen war mı.. hani suclamak babında degilde istemiyosanız anlayısla karsılayıp baska macları izleyelim.. mesela huun buranın mod u nası oynuyo cok merak ediyorum.. ama cuceyi hep izliyrum.. huun u izlemeyi cuceyi izlemeye tercih ederim atıyorum.. neyse olmadı gece oynuycakları harasslayıp haraslayıp bulurum bi yolunu =))
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 screwy said: anladım lombak.. peki turnuvaya katılmak isteyenlerden cidden seyirci istemeyen war mı.. hani suclamak babında degilde istemiyosanız anlayısla karsılayıp baska macları izleyelim.. mesela huun buranın mod u nası oynuyo cok merak ediyorum.. ama cuceyi hep izliyrum.. huun u izlemeyi cuceyi izlemeye tercih ederim atıyorum.. neyse olmadı gece oynuycakları harasslayıp haraslayıp bulurum bi yolunu =)) Tamamen oyuncuların insiyatifinde bir olay. Hatta sana biraz daha extreme bir örnek vereyim. Sheraton da yapıcaln WCG finallerinde yanlış hatırlamıyorsam Piceyyuz (Başka bir oyuncu da olabilir, emin değilim) bütün salonu boşalttırmıştı.
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 izlersiniz ya karşı çıkmaz bence kimse
Öne çıkan mesajlar